"Fredo nomira cilvēku muļķības dēļ." Patversmes "Ulubele" brīvprātīgo dēļ gājis bojā suns (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Suns Fredo
Suns Fredo Foto: Facebook/ Patversme "Ulubele"

"Fredo, lūdzu piedod, ka tevi nenosargājām no cilvēku muļķības!" Otrdien, 21. janvārī, patversme "Ulubele" dalījās ar ziņu, ka viens no patversmes iemītniekiem gājis bojā cilvēku pašdarbības dēļ. Sunim bija stingra diēta, pēc sekcijas atklājies, ka dzīvnieks pārbarots ar cīsiņiem.

"Šodien mēs Ulubelē atvadāmies no Fredo. Viņš nomira svētdienas naktī. Šodien dakteris veica sekciju. Slēdziens - kuņğa sagriešanās. Fredo kuņğis bija pilns ar cīsiņiem, lapām un zemi..." norāda patversme.

Suns Fredo bijis viens no suņiem, kam tika nozīmēta īpaši stingra diēta - "barot trīs reizes dienā ar kvalitatīviem gaļas konserviem un speciālām piedevām.

Foto: Facebook/ Patversme "Ulubele"

"Svētdien, 19. janvārī, Ulubeli apmeklēja ievērojams skaits brīvprātīgo un ekskursantu, no kuriem acīmredzami pietiekams daudzums bijuši dzīvniekiem nevēlami un pat dzīvībai bīstami," pauž "Ulubele".

Patversme atgādina, ka "izejot instruktāžu un parakstot brīvprātīgā līgumu, ikviens apņemas pastaigas laikā NEBAROT, NEDRESĒT, NEĶEMMĒT, NESTRESOT dzīvniekus. Arī patversmes teritorijā apmeklētājiem DZĪVNIEKUS BAROT VAI UZCIENĀT KATEGORISKI AIZLIEGTS – par to ik uz soļa atgādina brīdinājuma zīmes!"

"Tas nav joks vai patversmes untums – tā ir stingra prasība! Taču ir cilvēki, kuri uzskata, ka patversmes noteikumi nav rakstīti viņiem," strikti ir pārstāvji.

"Cīsiņu, cepumiņu, pīrādziņu, kauliņu paslepus barotāji! Ziniet, ka neviens dzīvnieks patversmē necieš badu! Jūsu pārprastās "līdzjūtības" dēļ diemžēl mirst dzīvnieki."

Fredo patversmē mitinājies kopš 2007.gada. Pēdējos divus gadus veterinārārsti viņam bija noteikuši īpašu barošanas režīmu.

"Fredo nomira brīvprātīgo neprāta dēļ. Un viņa biklā māsiņa Liza, ar kuru bijuši kopā visu dzīvi, tagad palikusi izmisusi un viena," norāda patversme.

"Ulubele" atgādina:

"Ievērojiet patversmes noteikumus! Ja to nespējat, nebrauciet un neapdraudiet dzīvniekus! Viņiem jūsu apmeklējums diemžēl var beigties letāli."

Par noteikumu neievērošanu patversmei ir tiesības anulēt brīvprātīgā apliecību un noteikumu pārkāpējus izraidīt no patversmes teritorijas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu