Freimaņa lieliskā spēle neglābj "Anwil" no zaudējuma FIBA Čempionu līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: FIBA.com

Latvijas basketbola izlases spēlētājs Rolands Freimanis otrdien guva 21 punktu Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas 12.kārtas spēlē, tomēr ar to nepietika, lai Polijas vienība Vloclavekas "Anwil" gūtu uzvaru.

"Anwil" B apakšgrupas spēlē viesos ar rezultātu 87:99 (19:22, 24:28, 21:27, 23:22) piekāpās Beļģijas komanda Antverpenes "Telenet Giant".

Freimanis laukumā pavadīja 35 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā realizēja sešus no septiņiem divpunktu metieniem un trīs no pieciem tālmetieniem.

Tāpat viņa rēķinā bija astoņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, divas kļūdas, četras piezīmes un 27 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs komandā.

"Anwil" komandā pa 21 punktam guva Freimanis un Rikijs Ledo, bet pretiniekiem 24 punktus iemeta Ibrahima Fols Fajē.

"Anwil" ar piecām uzvarām 12 spēlēs ir sestā starp astoņām B apakšgrupas komandām.

Tikmēr Rihards Kuksiks palika bešā, kamēr viņa pārstāvētā Lietuvas vienība Panevēžas "Lietkabelis" A apakšgrupas duelī viesos ar 85:81 (17:20, 20:20, 23:19, 25:22) pārspēja Polijas klubu Toruņas "Polski Cukier".

Kuksiks laukumā pavadītājās 11 minūtēs un 11 sekundēs netrāpīja savu vienīgo tālmetienu, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, vienu reizi pārkāpa noteikumus un tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta.

Latvieša pārstāvētajā komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Pauļus Valinsks, bet pretiniekiem 21 punkts un 12 rezultatīvas piespēles bija Krisam Raitam.

"Lietkabelis" ar piecām uzvarām 12 mačos  A apakšgrupā ieņem sesto vietu.

Čempionu līgā 32 komandas sadalītas četrās apakšgrupās pa astoņām vienībām katrā. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras apakšgrupas četras labākās komandas.

Aizvadītajā sezonā par FIBA Čempionu līgas uzvarētāju kļuva Itālijas klubs Boloņas "Segafredo Virtus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu