Salaspilī vīrietis pamatīgā reibumā sasist vairākas mašīnas un bēg no policijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alkometrs. Ilustratīvs foto.
Alkometrs. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kādā vakarā Salaspilī vietējais policijas iecirknis saņēma ziņojumu par aizdomīgu apvidus auto, kurš apskādējis citas mašīnas. Kad notikuma vietā ieradās likumsargi, vīrietis metās bēgt, tomēr policija viņu notvēra un konstatēja, ka vadītājs pie stūres sēdējis 3,8 promiļu alkohola reibumā, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Pirms pāris dienām Salaspils policisti saņēma zvanu par aizdomīgu apvidus auto. Tā vadītājs bija apskādējis svešus spēkratus un, it kā nekas nebūtu noticis, turpinājis savu braucienu.

"Policijas dežurants nekavējoties paziņoja pilsētā esošajām patruļas grupām un palika ar sakariem, koordinējot, kurā virzienā transportlīdzeklis brauc," raidījumam pastāstīja Salaspils pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Sergejs Kapacina.

"Ierodoties norādītajā apkaimē, Dienvidu ielas rajonā, policijas darbinieki pamanīja apvidus transportlīdzekli "Kia", kurš apstājās. Piebraucot klāt, policijas darbinieki pamanīja, ka no tā izkāpj transportlīdzekļa vadītājs un metas bēgt," turpināja policijas pārstāvis.

"Kā tika noskaidrots, viņš bija 3,8 promiļu reibumā. Apsekojot apkārtni, tika konstatēti divi transportlīdzekļi, kuri bija bojāti - transportlīdzeklis "Audi" un transportlīdzeklis "Volvo". Arī apvidus mašīnai bija acīmredzami bojājumi, kas, iespējams, bija radušies šo ceļa satiksmes negadījumu rezultātā," noslēdza Kapacina.

Pēc noķeršanas pārkāpējs tika nogādāts vietā, kur sākās skrējiens un uz notikuma vietu tika izsaukti ceļu policisti. Visticamāk, par pārkāpumiem tiks ierosināts kriminālprocess, ziņo "Degpunktā".

Video: Salaspilī vīrietis reibumā sasist svešas mašīnas un bēg no policijas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu