Savickis nāk klajā ar skaitļiem. Cik saņem pelnošākais Rīgas "Dinamo" spēlētājs? (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Ieva Makare/LETA

Otrdienas vakarā Rīgas "Dinamo" pagarinājumā piekāpās "Soči" hokejistiem. Pirms spēlēs studijā uz sarunu tika aicināts "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Sarunā ar studijas ekspertiem Savickis atbildēja uz vairākiem jautājumiem un vērtēja rīdzinieku sniegumu šosezon. Tāpat valdes priekšsēdētājs arī atklāja summu, ko saņem Rīgas "Dinamo" šī brīža apmaksātākais spēlētājs.

Jāpiezīmē, ka Savickis nepieminēja nedz spēlētāja vārdu, nedz arī valūtu (eiro vai ASV dolāri), kādā konkrētā summa tiek izmaksāta, bet rīdzinieku pelnošākais hokejists par šo sezonu saņemot 400 000.

"Dinamo" valdes priekšsēdētājs pieminēja arī, ka šobrīd sastāvā esot aptuveni seši spēlētāji, kuri saņem 100 000.

Tāpat, Savickis pieminēja, ka kādreiz "Dinamo" ir spējuši maksāt vēl lielākas algas - pat 800 000. 

"Dinamo" funkcionāram arī tika jautāts par galvenajiem šīs sezonas neveiksmju vaininiekiem. Savickim pretenziju pret spēlētājiem neesot. Pārmetumu konkrēti nav arī pret galveno treneri Ģirtu Ankipānu, bet gan visu treneru kolektīvu kopumā.

Rīgas "Dinamo" šosezon 49 spēlēs iekrātiem 33 punktiem ieņem pēdējo vietu visā līgā. Rīdzinieki ieņem pēdējo pozīciju arī teju visos svarīgākajos statistikas rādītājos - mazākumā, vairākumā un vārtu guvumos, bet zaudētajos vārtos Latvijas klubs ir priekšā Minskas "Dinamo" hokejistiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu