Zodiaka pārstāves, kurām ir problēmas ar ārējā tēla veidošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Labu koptēlu veido dažādas sastāvdaļas - ieturēts grims, pareizo drēbju un aksesuāru izvēle un rūpes par sevi. Astrologi apgalvo, ka dažām Zodiaka dāmām rūpes par savu izskatu ir samērā sarežģīts uzdevums, vēsta portāls "Postimees".

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes dāmām, pēc astrologu viedokļa, ar vizuālā tēla veidošanu ir vislielākās problēmas - viņas īsti nemāk lietot kosmētiku un viņu izpratne par to, kas ir skaists un pievilcīgs bieži vien izrādās vienkārši vulgāra un neveikla. Šī iemesla dēļ daudzas Zivs zvaigznājā dzimušās nemaz nemēģina kaut kā uzlabot savu izskatu, paļaujoties uz neizteiksmīgu un pelēku koptēlu. Tiesa, nedrīkst aizmirst, ka pastāv stilisti un kosmetologi, kas var iemācīt dažādus noderīgus "knifiņus"!

Ūdensvīrs

Zem šī zvaigznāja dzimušās ļoti augstu vērtē dabīgumu gan uzvedībā, gan savā izskatā. Šīm dāmām nereti šķiet, ka viņas ir radītas perfektas, tādēļ viņas nemēģina sevi izcelt ar jaunāko modes tendenču palīdzību. Astrologi min, ka šī pieeja Ūdensvīra zīmes dāmām bieži vien arī atmaksājas - viņas tāpat pievērš visu uzmanību ar savu dabīgo šarmu un nepiespiesto uzvedību.

Svari

Nav tā, ka Svaru zīmes dāmām nav estētiskās izjūtas - viņasgluži vienkārši bieži vien ir par slinku, lai nodarbinātu sevi ar domām par kosmētiku un drēbēm. Šīs sievietes arī lieki nepārdzīvo par to, ka neizskatās tik koši, kā citas - viņām ir gana augsts pašnovērtējums un par savu rotu zem šī zvaigznāja dzimušās drīzāk uzskata savu intelektu. Neskatoties uz to, šīs Zodiaka zīmes dāmas labi pārzin etiķeti un vajadzības gadījumā tomēr piespiež sevi "sapucēties".

Jaunava

Parasti nosvērtās un pragmatiskās Jaunavas zīmes pārstāves nereti gāžas no vienas galējības otrā - vai nu viņas nedēļām ilgi nemaz neizmanto kosmētiku un staigā pa biroju treniņbiksēs, vai pēķšņi ierodas pārgājienā ar uzkrāsotām lūpām, pieliktiem nagiem un labākajām augstpapēžu kurpēm. Šī nepatstāvība ir savāda, tādēļ Jaunavas zīmē dzimušās bieži vien atstāj bezgaumības iespaidu. Astrologi šī zvaigznāja dāmām iesaka lūgt stila un izskata profesionāļu palīdzību un ikdienā vairāk piedomāt pie sava vizuālā tēla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu