Pieņemts lēmums skandalozajā Pugačovas un Rīgas dzelzceļa stacijas Maskavā lietā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Maskavas likumsargi nav konstatējuši pārkāpumus Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas ekskluzīvā nogādāšanā uz perona Rīgas stacijā Maskavā ar privāto limuzīnu, ziņo Krievijas mediji.

Atgādinām, ka pērn jūlijā Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu un abu bērniem ar vilcienu ieradās Rīgā. Tobrīd Maskavā, Rīgas stacijā, izcēlās īsts skandāls, jo estrādes dīvu uz dzelzceļa stacijas perona platformas pie paša vilciena pieveda melns limuzīns. 

Tobrīd izskanēja pat baumas par Rīgas dzelzceļa stacijas Maskavā direktora atlaišanu. Pēc ažiotāžas Rīgas stacijas Maskavā personāla darbības pārbaudīja policija.

Nu policija ir pilnībā iepazinusies ar lietas videomateriāliem un pieņēmusi lēmumu, ka pārkāpumi notikušajā nav konstatēti. Šāds lēmums pieņemts, jo automašīna piebraukusi vilcienam nevis pa pasažieru peronu, bet gan tehnisko platformu. Tādējādi dziedātājas automašīna nevarēja traucēt citiem pasažieriem, jo vilcienam drīkst piebraukt tikai īpaša tehnika. 

Pugačovas pārstāvis Krievijas medijiem piebilda, ka turpmāk vilciena vagons tiks piedzīts tuvāk mākslinieces automašīnai. Pugačova īrē pati savu vagonu ar guļamistabu, vannasistabu, virtuvi ar pavāru, kā arī viesistabu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu