Foto ⟩ Valgā atrasts nodurts vīrietis. Iespējamo slepkavnieku policija aizturējusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Ortdienas, 21. janvāra, vakarā Valgā policisti aizturēja 46 gadus vecu vīrieti, kurš, pamatojoties uz savāktajiem pierādījumiem, tiek turēts aizdomās par 44 gadus veca vīrieša nonāvēšanu, vēsta medijs "Postimees".

Dzīvoklī, kas atrodas Metsa ielā, Valgā, tika atrasts 44 gadus vecs vīrietis ar durtām brūcēm. Notikuma vietā ieradušies mediķi uz vietas nevarēja glābt vīrieti, kurš no gūtajām traumām mira.

Policija nopratināja 39 gadus vecu vīrieti kā liecinieku. Pēc provizoriskās informācijas, kāds 46 gadus vecs vīrietis tiek turēts aizdomās par slepkavību.

"Saskaņā ar sākotnējo informāciju vīrieši bija pazīstami un kopā lietoja grādīgos dzērienus," stāstīja Valgas policijas pārvaldes pārstāvis Kairi Rūsa.

"Aizturētais vīrietis tiek turēts aizdomās arī par nozieguma izdarīšanu pret personu citā krimināllietā. Ir vairākas pazīmes, kas norāda uz to, ka viņš varētu turpināt paveikt noziegumus, ceturtdien mēs vērsīsimies Tartu apriņķa tiesā ar lūgumu atļaut viņu apcietināt," norādīja prokurors Ainārs Koiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu