Austrālijā kādu biroju izvanda ārkārtīgi piemīlīgs oposums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Dārgas gleznas un kartes izmētātas pa grīdu, grāmatas nokritušas no plauktiem, norauti piekaramie griesti... Austrālijā kāda sieviete, ierodoties birojā, nodomājusi, ka tas ir apzagts, bet pēc mirkļa viņa saprata, ka telpā nav viena.

"Tikai tad, kad es devos pārbaudīt datoru pie biroja tālākās sienas, es pamanīju pūkainu purniņu, kas uz mani skatījās, slēpjoties aiz datora monitora," sieviete par piedzīvoto stāstīja portālam "BuzzFeed News". "Un tikai tad, kad es visapkārt pamanīju izkārnījumus un iezīmētu teritoriju, es sapratu, kas te ir noticis."

Iebrucējs bija parasts Austrālijas oposums, kas caur jumtu bija iekļuvis birojā.

"Dzīvnieks izskatījās mazliet kautrīgs un nobijies. Sākot kārtot biroju, es sapratu, ka dzīvnieks nejauši iekritis telpā caur griestiem, un vairākas reizes centies tikt atpakaļ, no kurienes nācis. Tāpēc viņš noteikti bija arī ļoti noguris," norādīja darbiniece.

Viņai bija ļoti žēl dzīvnieka. Oposumi ir nakts radības, tāpēc iestrēgšana birojā dienas vidū, nav viņam labākā vide.

"Es iedevu viņam ūdeni, burkāna gabalu un pateicu dažus laipnus vārdus pirms izsaucu dzīvnieku glābējus. Man šis pārsteigums nemaz nebija nepatīkams. Tas bija ļoti jauki," sacīja sieviete.

Pēc dzīvnieku ķērēja ierašanās sieviete pametusi biroju uz neilgu laiku, taču vēlāk dalījās mikroblogošanas vietnē "Twitter" ar "labām ziņām": "Oposums nebija iesprostots krātiņā, bet gan ticis atpakaļ, pa kurieni ieradies - caur griestiem atpakaļ savās darīšanās."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu