Jaunā "Supernovas" vadītāja ar divdomīgu foto pamatīgi samulsina un sadusmo ļaudis (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju populāra jūtubere, jaunā šova "Supernova" vadītāja Beāte Bērziņa (Beta Beidz) sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kas izraisīja visai asas diskusijas. 

Vlogere dalījās ar kadru, kurā redzama smēķējot un turot rokās mazuli. Sīkāk gan nekas par fotogrāfiju paskaidrots nav - vien angļu valodā piebilsts, ka "lielā Berta ir liela filmu zvaigzne".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

Lai gan šāds apraksts liek noprast, ka uzņemtais kadrs ir ekrānuzņēmums no filmas vai seriāla, daudzi cilvēki to komentāros acīmredzot nesaprata.

Pēc meitenes fotogrāfijas publicēšanas tā sociālajos tīklos izpelnījās īstu vētru - ļaudis pie kadra metās atstāt sašutuma pilnus komentārus par to, ka smēķēt bērna klātbūtnē esot nepieņemami, skarbi kritizējot Betas rīcību un lepošanos ar to "Instagram".

"Nožēlojami likt ko tādu, lai tikai dabūtu "patīk" un komentārus", "Tad, kad tev ir bērni, - nedrīkst smēķēt...", "Gada mamma!", "Šī ir tava sliktākā bilde!", "Nedomāju, ka laba ideja bildei ar bērnu!" - ir daži no komentāriem, kas lasāmi pie foto

Kāds komentētājs ieteica Betai pie foto pievienot paskaidrojumu, lai nemulsinātu sabiedrību, taču blogere to negrasās darīt: "Lai jau ņemas, man tīri jautri." Pēc tam Beta komentāros gan pastāstīja, ka kadrs ir no topošās filmas "Māsas". 

Foto: Instagram/ betabeidz

Atgādinām, ka “Supernovas 2020” vienīgo tiešraidi, ko 8. februāra vakarā varēs vērot Latvijas Televīzijas 1. kanālā, vadīs konkursa veterāni Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš, kā arī dalībnieku jaunā labākā draudzene Beta Beidz. 

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu