ASV sieviete nomirst pāris dienas pēc ceturtā bērna dzemdībām, viņas orgāni izglāba 12 svešinieku dzīvības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: GoFundMe/Kathlin Thorson

Ketlīna Torsone no Medfordas Oregonas štatā, ASV, 29. decembrī, dzemdēja savu ceturto bērnu - dēlu vārdā Teodors. Piecas dienas pēc bērna laišanas pasaulē viņa nomira no smadzeņu asiņošanas. Viņas orgāni tika ziedoti un tie izglāba 12 dzīvības, vēsta medijs "DailyMail".

Foto: GoFundMe/Kathlin Thorson

Neskatoties uz vairākām operācijām, sievieti nevarēja izglābt. Ģimene traģisko zaudējumu pārvērta svētībā ducim citām ģimenēm. Sieviete bija reģistrējusies kā orgānu donors un viņa pēc nāves izglāba 12 dzīvības.

Intracerebrāla asiņošana ir nopietns stāvoklis, kad smadzeņu audi paši sāk asiņot.

Visbiežākais iemesls slimībai ir augsts asinsspiediens, bet var būt arī galvas trauma, asins recinātāju lietošana vai spontāns asinsvada plīsums.

Pašlaik nav skaidrs, kas izraisīja Torsones asiņošanu smadzenēs vai kādus simptomus viņa piedzīvoja.

Kad tika noskaidrots, ka viņu nevar izglābt, ārsti ar ģimeni nolēma viņas orgānus ziedot, jo Ketlīna bija reģistrējusies kā donore.

Aizkustinošais stāsts sasniedza arī aktrisi Kristenu Belu, kurai pieder zīdaiņu apģērbu un rotaļlietu līnija ar nosaukumu "HelloBello".

Foto: GoFundMe/Kathlin Thorson

Bela savā "Instagram" profilā dalījās ar vienu no ģimenes fotogrāfijām un paziņoja, ka viņa dāvina ģimenei autiņbiksītes gada garumā.

"Mūsu domas ir kopā ar Jūsu ģimeni šajā neiedomājami grūtajā laikā. Mieru un mīlestību Jūsu turpmākajā ceļā," Bela rakstīja savā "Instagram".

"GoFundMe" tiek vākti ziedojumi, lai palīdzētu ģimenei segt medicīniskos rēķinus un apbedīšanas izdevumus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu