Internetā tiek nelegāli izplatīta Paulas Freimanes grāmata. Sākta izmeklēšana (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fitnesa trenere Paula Freimane saskārusies ar nepatīkamu situāciju - viņas grāmata "Zelta sastāvdaļa" ļaunprātīgi izmantota pirātismam. Notikušajā jau iesaistīta policija.  

"Paulas Freimanes bestsellers "Zelta sastāvdaļa" uz laiku tiek IZŅEMTS no tirdzniecības elektroniskā vidē. Pirmo reizi "Zvaigznes" e-grāmatu tirdzniecības platforma ir ļaunprātīgi izmantota pirātismam. Vairākas personas (jau identificētas) nelikumīgi izplata (Krimināllikuma 148. p.) Paulas Freimanes grāmatu failus. Šodien notika tikšanās ar advokātu Ivo Klotinu, par nelikumīgo darbību faktu sākta izmeklēšana.

P.S. Labi, ka ir fiziskās grāmatas, un tās joprojām ir visās grāmatnīcās," rakstīja grāmatu apgāda “Zvaigzne ABC” īpašniece Vija Kilbloka.

Kā sociālajos tīklos pastāstīja pati Paula, šī situācija ilgusi jau nedēļu.

"To, kas ir šīs personas ir, mēs noskaidrojām dažu stundu laikā, jo grāmatās ir apslēptie kodi. Mēs zinām kredītkaršu datus, pat lokāciju, no kurienes šī grāmata pirkta, un, protams, vārds, uzvārds uzreiz ir noskaidrots. Ar personām šodien sazināsies advokāts un stādīs fakta priekšā, ka lieta jau ir nodota policijā," stāstīja Paula. 

Fitnesa daiļava turpināja: "Man ir prieks, ka mana grāmata ir tik populāra, ka cilvēki ar to dalās tādā veidā. Bet visi ir informēti, ka tas ir pārkāpums. Līdz ar to vainīgie tiks sodīti un saņems sodu."

Un man ir sajūta, ka mans 13 mēnešu darbs no šiem cilvēkiem vispār netiek respektēts, mani kā autori tas ir aizskāris, un es to tā neatstāšu.

No Paulas stāstītā noprotams, ka personas grāmatu izplatījušas "Whatsapp" grupās PDF formātā. 

"Šis ir pirmais gadījums "Zvaigznes" grāmatu vēsturē, kad cilvēki par savu naudu nopērk grāmatu un labprātīgi sūta to citiem tālāk," atklāja Paula. 

Foto: Paulas Freimanes grāmatas atklāšana

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu