Video ⟩ Internets asi kritizē tenisistu, kurš lūdza bumbiņu pienesējai viņam nomizot banānu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālajos tīklos izveidojušas asas diskusijas pēc tam, kad tenisists Eliots Benčetrits tika iemūžināts, lūdzot bumbiņu pienesējai viņa vietā nomizot banānu. 

21 gadu vecais francūzis mačā guva uzvaru pār Dmitriju Popko, taču cilvēkus visā pasaulē vairāk uztrauca nevis pati spēle, bet gan tas, kas notika tās pārtraukumā. 

Video iemūžināts, kā bumbiņu pienesēja dod sportistam banānu, bet viņš meitenei to palūdz nomizot. Tad gan redzams, ka kāds iejaucas no malas un meitene banānu tā arī nenomizo, kas acīm redzami sadusmo tenisistu. 

Publiskotais video sociālajos tīklos izraisīja asas diskusijas, cilvēkiem skarbi kritizējot tenisistu par šādu rīcību. "Viņa nav kalps. Viņa ir tur, lai strādātu. Eliots izskatījās satriekts, kad viņam tika pateikts, lai viņš to dara pats. Drausmīgi!" rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

Pēc skandalozās reakcijas pie saviem atbalstītājiem vērsās arī pats tenisists. 

"Fināla seta pārtraukumā es lūdzu bumbiņu pienesēju man nomizot banānu, jo biju uzlicis uz rokām krēmu, lai tās nesvīstu. Viņa to bija jau darījusi mača sākumā. Bet otro reizi tiesnesis iejaucās un teica, ka bumbiņu pienesēja nav mana verdzene un man pašam jāmizo banāns. Es nespēju noticēt, ka tiesnesis teica ko tādu, un es nesaprotu, līdz kam nonākusi šī situācija sociālajos tīklos, cilvēkiem nezinot, kas patiesībā notika mačā," klāstīja Benčetrits. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu