Piektdienas horoskops: 24. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 24. janvārim.

AUNS Līdzcilvēki var pamatīgi tevi nokaitināt un pat izprovocēt uz agresīvu rīcību. Nav izslēgti mantiski zaudējumi, saķeršanās ar likumu. Darba jautājumos būs pagrūti saglabāt objektivitāti.

VĒRSIS Nejaušības rezultātā vari satikt līdzīgi domājošas personas, ar kurām pastāv reāla iespēja veidot veiksmīgas partnerattiecības vai biznesa sadarbību. Galvenais prast saskatīt likteņa piespēlētās iespējas.

DVĪŅI Rūpīgāk pievērsies dokumentācijas sakārtošanai. Veiksmīga diena tiesu darbiem. Vakarā alksi piedzīvot ko satraucošu, krāšņu. Varbūt apmeklēsi operas izrādi vai kādu smalku koncertu.

VĒZIS Notikumi nebūs prognozējami, tāpēc nesteidzies ar rīcību. Šis nav piemērots laiks naudas ieguldījumiem. Draugu un kolēģu morālais atbalsts būs ļoti būtisks, kaut arī padomus pieņemsi nelabprāt.

LAUVA Nelabvēļi var vērpt ap tevi intrigas, bet darīs to ļoti piesardzīgi un viltīgi. Tāpēc, pirms meties kādam krāgā un cīnies par savu godu, pārliecinies vai tas ir īstais vainīgais! Šodien atturies no grādīgajiem.

JAUNAVA Dažām Jaunavām var būt problēmas darboties kolektīvā, tāpēc viņas dos priekšroku rosībai vienatnē vai mājās. Droši vari sākt visdažādākās organismu norūdošas procedūras, sportot.

SVARI Savaldīgumam, pacietībai un apķērīgumam būs liela nozīme, it sevišķi, ja strādā juridiskajā lauciņā. Pirms paud savu viedokli, kā nākas pārbaudi visus faktus! Dienas izskaņu pavadi kopā ar otro pusīti.

SKORPIONS Tev būs nevainojama intuīcija naudas lietās. Lieliski tiksi galā ar nopietniem, komplicētiem uzdevumiem. Tikai nekļūsti augstprātīgs. Brīvajiem Skorpioniem var uzsmaidīt negaidīta veiksme.

STRĒLNIEKS Būsi saspringts un nemitīgi skrejošs. Tev, kā vienmēr, vajadzēs vairāk laika, lai pilnībā īstenotu savas ieceres. Pārliekās aizņemtības dēļ var ciest attiecības ar ģimenes locekļiem vai draugiem.

MEŽĀZIS Labvēlīga diena visu veidu lietišķajām pārrunām, jaunu kontaktu dibināšanai. Sekmēsies sarunas ar ārzemju partneriem, arī finansiālos jautājumus izdosies atrisināt bez īpašām problēmām.

ŪDENSVĪRS Uzlabosi savas attiecības ar priekšniecību. Vakarā velti uzmanību ģimenes dzīvei, aprunājies ar bērniem, samīļo laulāto draugu. Lai atslābinātu nervu sistēmu, ieteicamas pirts procedūras.

ZIVIS Nekļūsti pārlieku konservatīvs, jūtamākus panākumus sasniegsi ar dažādu novitāšu palīdzību. Diemžēl var pasliktināties attiecības ar vecākiem, varbūt sen neesi viņus apciemojis?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu