VIDEO ⟩ Lidojuma laikā no Bukarestes uz Londonu ar dūmiem piepildījies lidmašīnas salons (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Otrdien, 21. janvārī, aviokompānijas "Ryanair" lidmašīnas reisā, kas izlidoja no Buharestes lidostas, notikusi ugunsnelaime, kuras rezultātā lidaparāta salons piepildījies ar dūmiem un veikta avārijas piezemēšanās, vēsta portāls "Daily Mail".

Otrdienas rītā izlidojušais Boeing 737-800 lidaparāts, kas ar 169 pasažieriem devās uz Londonu, atgriezies atpakaļ lidostā, kur visi pasažieri un lidmašīnas personāls spējuši veiksmīgi evakuēties. Incidentā neviens nav guvis nopietnas traumas, taču nav šaubu, ka notikušais daudziem ir radījis daudz stresa. No aizvietojošā reisa atteikušies 29 cilvēki.

Lidaparāta salons sācis piepildīties ar dūmiem mirklī, kad lidmašīna bijusi aptuveni pusotra kilometra augstumā. Uzņēmuma "Ryanair" pārstāvis portālam atklājis versiju, ka dūmi radušies tādēļ, ka lidaparāta ventilācijas sistēmā iekļuvis pretsasalšanas šķidrums. Tieši notikuma apstākļi vēl tiek skaidroti.

Notikuma laikā vairāki pasažieri krituši panikā. Aculiecinieka video autors portālam atklājis, ka gaisa kuģa apkalpes locekļi bijuši samērā nekomunikabli un nav spējuši nomierināt pasažierus. Viņš tāpat minējis, ka nav izkritušas skābekļa maskas, kas daudziem pasažieriem radījis papildus satraukumu.

Video: Ar dūmiem piepildītais lidmašīnas salons

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu