Lai atbrīvotu ķermeni, bija jāizmanto hidrauliskie instrumenti. Autoavārijā Vidzemē dzīvību zaudē 19 gadus vecs puisis (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ceturtdien, 23.janvārī, Valmieras pusē, pie Zilākalna ciemata noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudējis kāds 19 gadus vecs puisis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Puisis, vadot savu "BMW" markas spēkratu, nav spējis novaldīt tā stūri un spēcīgi ietriecies kokā. Bija nepieciešami ugunsdzēsēju hidrauliskie instrumenti, lai bojāgājušo vadītāju izvilktu ārā no sadragātā auto.

Vēsti par notikuši nelielā Zilākalna ciemata iedzīvotāji saņēmuši ap plkst.8. Tā kā jaunieša ģimeni ir ciematā labi zināma, ziņas par notikušo izplatījās ātri.

"Visi viņu pazīst. Viņš bija zelta cilvēks - nedzēra, nepīpēja. Šeit viņš brauca lēnām, lai nemaisās, kā citi. Šis puika nekāds "gončiks" nebija," raidījumam atklāj Viktors, kurš esot pazinis bojāgājušo puisi.

Pie koka, kurā jaunietis ietriecās, atstāts liels skaits piemiņas velšu. Izskaidrojumu negadījumam vietējiem rast ir grūti. Iedzīvotāji apgalvo, ka, iespējams, spēkrata vadību ietekmēja ceļa seguma stāvoklis.

"Jauns bija. Par ātru, protams! Tikai 19, visa dzīve sākās, visādi gadās, ceļi vainīgi, agresivitāte. Ko darīt, katrs mēs esam sev dzīvē likteņa kalēji," norāda Zilākalna iedzīvotājs Sergejs.

Valsts policija apstiprina, ka notikuma vietā strādājuši kopā ar ugunsdzēsējiem, kuri, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atsvabināja upuri no metāla sprosta. Vīrietis gāja bojā mediķu brigādes automašīnā. Sākotnējā policijas informācija liecina, ka avārija notikusi, veicot bīstamu manevru.

"Puisis, vadot automašīnu "BMW", ir veicis apdzīšanas manevru, apdzinis divas automašīnas un atgriežoties savā joslā ir zaudējis pār automašīnu savaldību, kā rezultātā ietriecies kokā. Operatīvos dienestus izsauca viena no tām automašīnām, ko viņš apdzina, - lieciniece, kas apstājās, kad ieraudzīja negadījumu un izsauca visus nepieciešamos dienestus," informē Valsts policijas Vidzemes reģiona satiksmes uzraudzības rotas inspektore Kristīne Boževniece.

Video: Raidījuma sižets par traģisko negadījumu

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu