Dāmas ar krampi! Astrologi atklājuši Zodiaka pārus, kuros dominē sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī mēdz teikt, ka vīrietis ir ģimenes galva un tieši viņš ir galvenais lēmumu pieņēmējs saimē, tas nebūt neattiecas uz visām saimēm. Par to, kuros Zodiaka pāros virsroku bieži pārņem daiļā dzimuma pārstāves, vēsta portāls "Postimees".

Sieva - Auns, vīrs - Vērsis

Lai arī saimnieciskie un samērā konservatīvie Vērša zīmes vīrieši augstu ciena visu, kas ir saistīts ar tradīcijām un vēlas tā būvēt arī savu ģimeni, Auna zīmes dāma nekad nepieļaus to, ka kāds viņu vada. Šīs dāmas ir pieradušas būt pirmajā vietā un kontrolēt visu savā apkaimē, tādēļ viņa neradīs pat ilūziju par to, ka lēmumus patiesībā pieņem vīrs. Šī situācija gan nav viennozīmīgi negatīva - ja abi partneri viens otru patiesi mīl, Auna zīmes dāmas degsme un Vērša pamatīgais darbaspars var garantēt veiksmi visās laulības dzīves jomās.

Sieva - Lauva, vīrs - Svari

Šīs karaliskās Zodiaka zīmes pārstāves ir dzimušas līderes un nevar atturēties no tā, ka vēlas vīram pierādīt, ka ir labāka par viņu. Šīs dāmas bieži vien uzskata, ka viņu mīļotais maz ko saprot no dzīves. Svaru zīmē dzimušajiem ļoti svarīgs ir līdzsvars un vienlīdzība, tādēļ šāda veida attiecības ļoti ātri var kļūt nepatīkamas un novest pie romantisko jūtu nāves.

Sieva - Vērsis, vīrs - Jaunava

Lai arī abu šo pragmatisko un piezemēto Zodiaka zīmju savienība varētušķist pilnībā harmoniska, tajā vienmēr būs daļa cīņas par kontroli. Šķietami mierīgā Vērša zīmes sieviete var kļūt par īstu pūķi, ja vīrs rīkojas ne pēc viņas prāta. Diemžēl tikpat ietiepīgi ir arī Jaunavas zīmes vīrieši, tādēļ neizbēgami ir dažādi konflikti un strīdi. Tiesa, astrologi uzskata, ka virsroku šajā situācijā parasti saglabās zem Vērša zvaigznāja dzimusī - to palīdzēs izdarīt viņu attīstītā intuīcijas sajūta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu