Bertāns ar rezultatīvu sniegumu sekmē "Wizards" uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolisti Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks ceturtdien guva attiecīgi 17 un četrus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" viesos ar rezultātu 124:112 (29:24, 39:37, 32:25, 24:26) pārspēja Klīvlendas "Cavaliers".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā realizēja abus divpunktu metienus, četrus no astoņiem tālmetieniem un vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 13 punktiem vairāk nekā ielaida.

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā realizēja vienīgo divpunktu metienu un abus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā iemeta tikpat daudz punktu cik ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja divas bumbas zem groziem un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

"Cavaliers" vienībā 29 punktus guva Kolins Sekstons.

"Wizards" ar 15 uzvarām 44 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu