Porziņģis uzņem apgriezienus uzvarā pār "Trail Blazers" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Agrā piektdienas rītā Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vienība pārspēja Portlendas "Trail Blazers" basketbolistus.

"Mavericks" izbraukumā ar 125:133 (45:37, 33:26, 25:27, 30:35) uzveica Portlendas "Trail Blazers".

Porziņģim šī bija otrā spēle pēc atgriešanās no traumas. Šoreiz liepājnieks laukumā pavadīja 25 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā izcēlās ar 20 punktiem (3/7 2p., 3/4 3p., 5/7 1p.). Tāpat latviešu uzbrucējs izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus, pārtvēra vienu bumbu, kā arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Šajā spēlē Porziņģa lietderība bija +14 (dalīts labākais rādītājs komandā)

Jāpiezīmē, ka Porziņģis šo spēli sāka centra pozīcijā. Līdz šim starta pieciniekā šī vieta piederēja Dvaitam Pouelam, bet aizvadītajā spēlē pret "Clippers" viņš pārrāva ahileja saiti. Tas nozīmē, ka šosezon laukumā centra spēlētājs vairs neatgriezīsies.

"Mavericks" rindās, kā ierasts, rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Luka Dončičs. Slovēņu spēlētājs pievienoja arī deviņas rezultatīvas piespēles un sešas bumbas zem groziem. 17 punktus Sets Karijs un Džeilens Bransons, bet double-double Dorianam Finijam smitam - 11 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

"Trail Blazers" sastāvā lielisks mačs Damjenam Lilardam - 47 punkti un astoņas rezultatīvas piezīmes. 21 punktu pievienoja nesen iegūtais Trevors Ariza, bet double-double iekrāja veterāns Karmelo Entonijs - 16 punkti un 11 bumbas zem groziem.

"Mavericks" Rietumu konferencē pēc aizvadītām 44 spēlēm ar 28 uzvarām ieņem piekto vietu. Savukārt, 19 panākumi 46 mačos "Trail Blazers" basketbolistus rietumos ierindo vien desmitajā vietā.

Nākošo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz pirmdienu, izbraukumā tiekoties ar Jūtas "Jazz" basketbolistiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu