Jūrmalā šovasar uzstāsies Krievijas zvaigznes Meladze, Bilans un Pirožkovs (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ LETA

Šovasar Dzintaru koncertzālē Jūrmalā skatītājus priecēs trīs Krievijas zvaigznes - Valērijs Meladze, Maksims Galkins un Artūrs Pirožkovs. 

Valērijs Meladze, dziedātājs, kas ieguvis milzīgu skaitu prestižu balvu un iedvesmojis miljoniem cilvēku vairāk kā 25 gadu garumā, 29.jūnijā viesosies Dzintaru koncertzālē ar lielo solo koncertu.

Kopš pašiem muzikālās karjeras pirmsākumiem gandrīz visu Valērija Meladzes dziesmu autors ir viņa brālis Konstantīns Meladze. “Сэра”, “Красиво”, “Я не могу без тебя”, “Салют, Вера!”, “Небеса”, “Любовь и млечный путь” ir tikai neliela daļa hitu, kurus mums dāvājis šis radošais tandēms. Milzīgs skaits muzikālo prēmiju un balvu ir spilgts pierādījums dueta veiksmei un tautas mīlestībai. Brāļi Meladzes kļuvuši par īstu zīmolu, kas asociējas ar kvalitatīvu vokālu, skaistiem dziesmu aranžējumiem un dziļa satura piepildītām kompozīcijām.

Tāpat Šovasar 30.jūnijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies dziedātājs Dima Bilans, prezentējot savu jauno šovu, kas radies kā loģisks turpinājums pagājušā gada grandiozajai koncertprogrammai. Apceļojot Krieviju, Baltiju un daudzas citas valstis, to papildinājušas jaunas detaļas un jaunas dziesmas, un tagad tā skatītāju priekšā stājas savā vislabākajā veidolā – jaunajā šovā “Planēta Bilans. Orbītā”.

Jaunais šovs “Planēta Bilans. Orbītā” ir pasaules līmeņa programma ar specefektiem un negaidītiem gaismas risinājumiem. Bet pats galvenais – tās ir divas stundas Dimas Bilana labāko dziesmu dzīvajā izpildījumā mūziķu un dejotāju pavadījumā. 

Ar muzikālo solokoncertu Jūrmalā pirmo reizi viesosies arī pati harismātiskā un šarmantā Krievijas superzvaigzne – Artūrs Pirožkovs. Viņš 13.jūlijā uzstāsies Dzintaru koncertzālē ar programmu “Aizķēra mani!”.

Artūra Pirožkova šovi nav tikai dziesmas. Šīm māksliniekam piemīt unikālā humora izjūta un vienkārši hipnotisks šarms. Skatītājus sagaida spilgts šovs, iemīļotākas dziesmas, vienīgi Aleksandram Revam raksturīgs humors un spēcīgs pozitīvas enerģijas lādiņš!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu