Madara Kiviča atklāj, vai vēl kādreiz vēlas apprecēties (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča divu meitu mamma Madara, neskatoties uz izjukušo laulību, joprojām tic īstai beznosacījumu mīlestībai. 

Raidījumam "Māmiņu Klubs" viņa gan piebilda, ka laulība viņai ir kaut kas svēts, tādēļ viņa nav droša, vai vēlreiz gribētu apprecēties.  

"Laulība - tas ir cits jautājums... Laulībai ir jābūt kaut kam ļoti svētam, ļoti patiesam, un to nevajag darīt tikai tusiņa pēc, to nevajag darīt tikai tāpēc, ka kāds ir stāvoklī. (..) Es uzskatu, ka tas jādara, kad tu jūti to īsto brīdi," secina Kiviča bijusī sieva.

Par dzīvi pēc šķiršanās no vīra viņa izsakās šādi: "Ja kāds to brīdi jūt daudzas reizes dzīvē, varbūt arī... Es uzskatu, ja es kādreiz dzīvē vēl precētos, kaut gan, ja godīgi, es apšaubu to. Es šobrīd daru visu, lai es un meitenes [Kima un Keitija - red.] esam pašpietiekamas un neatkarīgas."

"Man tiešām šķita, ka es nodzīvošu visu mūžu vienā laulībā, jo no manas puses viss bija pilnībā patiess - mani bērni dzima ļoti patiesā, īstā mīlestībā. (..) Es nevaru apgalvot, ka cilvēks, kuru savā dzīvē es satikšu, vai tas būs tas cilvēks, kas man tiešām būs uz visu dzīvi, jo, ja es turpinu iet patiesi, vēl jautājums, vai arī tur iet patiesi," nosaka Madara.

Vairāk uzzini video!

Visa intervija ar Madaru Kiviču būs skatāma jau šajā svētdienā, 26.01.kanāla STV Pirmā! raidījumā "Māmiņu Klubs".  

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu