Svētdienas horoskops: 26. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis. Ilustratīvs attēls.
Kaķis. Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 26. janvārim.

AUNS Dienu tieksies pavadīt patīkamu cilvēku sabiedrībā. Iespējams, izpaudīsies tavas līdera, vadītāja dotības. Vakarā vēlme izbaudīt mīļotā cilvēka sabiedrību sniegs lielāku baudu nekā cerēts!

VĒRSIS Būsi gādīgs pret ģimenes locekļiem, centīsies katram sagādāt kādu mazu prieka brīdi. Savukārt tev pašam lielāko gandarījumu sagādās iespēja atrasties starp savējiem un izbaudīt mājas atmosfēru.

DVĪŅI Šodien būs visai savāda diena. Iespējamas dažādas problēmas, tai skaitā arī konflikti ar mīļoto, taču visas likstas pazudīs tikpat ātri, cik parādījās! Nekādā gadījumā neiesāc neko jaunu!

VĒZIS Atmosfēra mājās būs atkarīga no tavas omas. Padomā, ar ko nodarbināt bērnus no skolas brīvajā laikā. Varbūt arī tev ir kāds brīvs brīdis, ko vēlies lietderīgi aizpildīt, un jūs varat darboties kopā!

LAUVA Savā dīvānā jutīsies kā tronī, no kura nokāpt liks tikai ziņa par iespēju labi izklaidēties! Varbūt arī kādam ģimenes loceklim būs nepieciešama “jūsu augstības” palīdzība un viņš tevi patraucēs.

JAUNAVA Ar savu kaitinošo attieksmi padarīsi apkārtējos gluži vai trakus. Ja nespēj savaldīties, dodies uz darbu vai garākā pastaigā. Esot vienatnē, vari nonākt pie vērtīgiem secinājumiem.

SVARI Tava nevēlēšanās kaut nedaudz pielāgoties ģimenes locekļiem var radīt nepatīkamu atmosfēru, kas savukārt brīvdienu var pārvērst līdz nepazīšanai. Labāka saskarsme veidosies ar jaunāko paaudzi.

SKORPIONS Iespējami dažādi starpgadījumi un pat mantiski zaudējumi, apgrozoties plašās ļaužu masās. Ieteicamāk nodarboties ar sportu, doties pastaigā pa mežu vai no sirds izrunāties ar mīļoto cilvēku.

STRĒLNIEKS Kaut arī piekritīsi, ka otrā pusīte nosaka toni un komandē parādi, taču sev uz galvas kāpt neļausi nevienam. Uzmanies no pārtērēšanās. Centies ierobežot bērnu visatļautību.

MEŽĀZIS Tavs domu gājiens būs diezgan savdabīgs, neikdienišķs, un tas piesaistīs apkārtējo uzmanību. Mīļotais cilvēks vēlēsies darīt ko pavisam atšķirīgu no ierastā, un tu labprāt viņam piebiedrosies!

ŪDENSVĪRS Galvenā dienas tēma būs ģimenes budžets un viss, kas ar to saistīts. Tev raksturīgā diplomātija palīdzēs novērst domstarpības ar tuviniekiem, kļūdainos secinājumus no mīļotā puses.

ZIVIS Mājinieki gribēs tieši to, kas pretējs taviem uzskatiem. Te nu viss būs atkarīgs no savstarpējās sapratnes un spējas pielāgoties. Vakarpusē nav vēlams pārāk daudz ēst vai lietot alkoholu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu