Klusā okeāna divīzijas komanda uzvar NHL Visu zvaigžņu spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Davids Pastrņāks.
Davids Pastrņāks. Foto: AP/Scanpix

Klusā okeāna divīzijas komanda sestdien Sentluisā svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) 2020.gada Visu zvaigžņu spēlē, kurā par vērtīgāko tika atzīts Bostonas "Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks.

Vispirms pusfinālā Klusā okeāna divīzijas hokejisti ar 10:5 (4:4) pārspēja Centrālās divīzijas vienību. Uzvarētājiem četrus vārtus guva Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Tomāšs Hertls.

Otrā pusfinālā Atlantijas divīzijas vienība ar 9:5 (4:4) uzveica Metropolitēna divīzijas komandu. Pa trim vārtiem un rezultatīvai piespēle bija Pastrņākam un Rūdolfa Balcera komandas biedram Otavas "Senators" rindās Antonī Diklēram.

Finālā Klusā okeāna divīzijas komanda ar 5:4 (1:3) guva virsroku pār Atlantijas divīzijas hokejistiem. Uzvaras vārtus divarpus minūtes pirms mača beigām guva Hertls, bet pirms tam ar diviem precīziem metieniem izcēlās Ēliass Petešons no Vankūveras "Canucks".

Līdzjutēji par vērtīgāko spēlētāju atzina Pastrņāku, kurš divās spēlēs guva četrus vārtus un divreiz rezultatīvi asistēja.

"Ja līdzjutēji mani atzīst par labāko, es novērtēju viņu atbalstu. Iespējams, neviens no viņiem neskatījās maču klātienē, bet man šis novērtējums ir ļoti svarīgs," pauda Pastrņāks.

"Trīs pret trīs" formātā norisinājušās pēdējās piecas Visu zvaigžņu spēles, kurās trīsreiz uzvarējusi Klusā okeāna divīzijas komanda, bet divreiz - Metropolitēna divīzijas vienība.

Nākamsezon NHL Visu zvaigžņu spēle norisināsies Floridā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu