Pirmdienas horoskops: 27. janvāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 27. janvārim.

AUNS Tev galveno uzmanību vajadzēs veltīt harmonisku attiecību veidošanai ar līdzcilvēkiem. Pastāv zināma iespēja krist galējībās. Nelabvēlīgs laiks nopietnu projektu realizēšanai!

VĒRSIS Vēlme apgūt jaunus darba paņēmienus un esošo iemaņu pieslīpēšana var dot ievērojamu finansiālu labumu! Nebūtu vēlams pārlieku uzticēties mazpazīstamām personām.

DVĪŅI Attiecībām kolektīvā var traucēt tev dažkārt raksturīgais egocentriskums un virspusējā domāšana. Uz šo brīdi noteikti varētu attiecināt teicienu - dots devējam atdodas!

VĒZIS Palaidnību velniņš sēdēs tev uz pleca un provocēs uz neordinārām izdarībām. Tiekoties ar sadarbības partneriem, met savus stiķus pie malas un esi lietišķs, citādi palaidīsi vējā labu naudiņu.

LAUVA Pirms rīkojies, derētu rūpīgāk izanalizēt situāciju. Dienas otrajā pusē iespējama negaidīta tikšanās, kura uzjundīs sentimentālas atmiņas. Vakarā esi piesardzīgāks pie auto stūres, nepārkāp atļauto ātrumu!

JAUNAVA Saspringtais darba grafiks neļaus īstenot personīgās ieceres. Arī priekšniecības steiga un neiecietīgums var sarežģīt darba procesu. Nav vēlams kārtot tieslietas, mantojuma jautājumus.

SVARI Sakārto savas domas, mēģini nerīkoties tik haotiski. Pirms izsaki pārdrošus, nepārbaudītus apgalvojumus, derētu vairāk padomāt par savu profesionālo reputāciju. Nav izslēgts, otrā pusīte sagādās tev pārsteigumu.

SKORPIONS Dažiem Skorpioniem tiks dota iespēja izlabot nesen pieļauto kļūdu. Vienīgi jautājums, vai šī iespēja tiks izmantota. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem vajadzētu būt diplomātiskākam, pacietīgākam.

STRĒLNIEKS Šodien no strīdiem būs grūti izvairīties. Gan tava tiešā runa, asā mēle, gan apkārtējo ambīcijas neapšaubāmi liks sevi manīt. Vakaru vēlēsies pavadīt pēc iespējas jautrākā kompānijā.

MEŽĀZIS Būsi ieņēmis novērotāja pozīciju un pareizi vien darīsi, jo situācija nebūs no stabilākajām un aktīva rīcība var novest pat pie jūtamiem finansiāliem zaudējumiem. Atturies no alkohola.

ŪDENSVĪRS Jāatceras, ka klusēšana šobrīd būs zelta vērta. Vēro, klausies, kas notiek apkārt, bet labāk nekomentē situāciju. Nav izslēgts, kāds no tuviniekiem vērsīsies pie tevis pēc morālā atbalsta.

ZIVIS Labs laiks radoši noskaņotajām Zivīm. Kas attiecas uz finansiālo pusi, tad tā nebūs spīdoša, taču situācija samērā drīz varētu mainīties! Šobrīd ir samērā labs laiks darba braucieniem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu