Kurucam rezultatīvs sniegums zaudējumā pret "Knicks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP / Scanpix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar 12 punktiem, kamēr viņa pārstāvētā vienība Bruklinas "Nets" piekāpās vienai no līgas vājākajām komandām Ņujorkas "Knicks".

"Nets" viesos ar 97:110 (28:30, 24:25, 24:30, 21:25) zaudēja "Knicks".

Kurucs laukumā pavadīja 21 minūti un 28 sekundes, kuru laikā iemeta 12 punktus, grozā raidīdams trīs no pieciem divpunktu un divus no četriem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš izcīnīja trīs bumbas zem groziem, divreiz rezultatīvi piespēlēja, tikpat reizes pārtvēra bumbu, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja divas personīgās piezīmes, bet "Nets" ar latvieti laukumā ielaida par pieciem punktiem vairāk nekā iemeta.

Latvijas basketbolists bija trešais rezultatīvākais spēlētājs savā komandā.

Bruklinas komandā 23 punktus guva Spensers Dinvidijs, bet vēl 14 punktus pievienoja Taurīns Prinss. "Knicks" vienībā 22 punktus un 15 atlēkušās bumbas nopelnīja Džuliuss Rendls, kamēr par vienu punktu mazāk iemeta Markuss Moriss juniors.

"Nets" komandai šajā spēlē nepalīdzēja tās līderis Kairijs Ērvings.

Nākamais duelis "Nets" paredzēts trešdien pret Detroitas "Pistons".

Bruklinas komanda ar 19 uzvarām 45 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas basketbolisti Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks svētdien NBA spēlē kopumā guva 17 punktus, taču tas neglāba Vašingtonas "Wizards" no zaudējuma.

"Wizards" viesos ar 133:152 (33:31, 39:47, 30:41, 31:33) piekāpās Atlantas "Hawks".

Bertāns laukumā pavadīja 32 minūtes un 41 sekundi, kuru laikā iemeta 12 punktus, realizēdams vienu no trijiem divpunktu un divus no deviņiem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš iemeta visus četrus "sodiņus".

Basketbolists arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, trīsreiz pārtvēra bumbu, reizi bloķēja metienu, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja tikpat piezīmes, bet Vašingtonas komanda viņu laukumā ielaida par astoņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Tikmēr Pasečņiks laukumā pabija 15 minūtes un 19 sekundes, gūdams piecus punktus. Viņš iemeta abus divpunktu metienus un vienu no diviem "sodiņiem". Tāpat basketbolists izcīnīja divas atlēkušās bumbas, divreiz bloķēja pretinieku metienu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, kamēr "Wizards" ar viņu laukumā ielaida par četriem punktiem vairāk nekā iemeta.

Nākamā spēle "Wizards" paredzēta otrdien pret līdervienību Milvoki "Bucks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu