Ugunsgrēkos Jūrmalā gājuši bojā divi cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
kūla
kūla Foto: Jānis Vingris/TVNET

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 12 ugunsgrēki, kuros gājuši bojā divi cilvēki, norāda Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar vakarā ap plkst.22.30 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Jūrmalu, kur no neapsaimniekotas ēkas cēlās liesmas. Notikuma vietā tika konstatēts, ka neapsaimniekota divstāvu koka māja deg ar atklātu liesmu 15 kvadrātmetru platībā.

Veicot dzēšanas darbus, tika atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Savukārt svētdienas rītā ap plkst.7 VUGD saņēma izsaukumu uz Aknīsti, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka koka daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā deg virtuve un istaba 24 kvadrātmetru platībā. Degošajā dzīvoklī cilvēku nebija, bet no blakus dzīvokļa tika izglābts viens cilvēks.

Šonakt ap plkst.3 VUGD saņēma izsaukumu uz Jēkabpili, kur ražošanas ēkā bija izveidojies liels piedūmojums. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ražošanas ēkā deg granulu pievadīšanas lenta 120 kvadrātmetru platība un ēkas ārsiena 60 kvadrātmetru platībā. Pašlaik ugunsgrēks ir lokalizēts, bet vēl turpinās tā dzēšanas darbi.

Kopumā šajā gadā ugunsgrēkos Latvijā jau ir gājuši bojā 13, bet cietuši - 16 cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki 21 reizi devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos, bet septiņi izsaukumi novērtēti kā maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu