Klāt "Lauku sētas" jaunā sezona: tajā piedalīsies tikai kungi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau no 20. februāra TV3 skatītāju iemīļotā šova "Lauku Sēta" sestā sezona, kurā gaidāms pārsteigums - pirmo reizi šova vēsturē spēlē piedalās tikai puiši! Saimniece Anita ar pārliecību saka, ka šī sezona būs tiešām spraiga. Šogad dalībnieki cīnās par ļoti iespaidīgu balvu - dāvanu karti no tērauda jumta segumu ražotāja “Toode” 7000 eiro vērtībā.

Skatītāju iemīļotā un plaši populārā šova “Lauku Sēta” sestā sezona pārsteidz – pirmo reizi piedalās tikai puiši! Divpadsmit braši vīri ieradušies “Lauku sētā” Kurzemē, sētā “Zēģelnieki”, kur saimnieko čaklā, ašā un tiešā Anita Kontene. Anita vada savu ēdināšanas uzņēmumu, kā arī vietējo hosteli, un viņa noteikti zina ko grib!

Saimniece norāda, ka šī sezona būs spraiga. Darbu daudz un daži no tiem ļoti smagi, bet dalībnieki gatavi iet līdz galam, pat ja nākas strādāt naktīs, jo balva – dāvanu karte no tērauda jumta segumu ražotāja “Toode” 7000 eiro vērtībā, ir daudzu puišu sapņu piepildījums Anita ir laimīga par tik brašiem dalībniekiem un katra izbalsošana ir liels pārdzīvojums, bet neskatoties uz to, saimniecei ir arī savi mīlulīši un daži, kuri tomēr neiet tik ļoti pie sirds.

Arī šogad Lauku sētas vadītājs būs Jānis Rāzna, kurš pamanīs to, ka kāds savu darbu nav līdz galam kārtīgi paveicis. Čaklos nekautrēsies slavēt un sliņķus kaunināt.

Bez asiem sižeta pavērsieniem neiztikt un jau pirmajās sērijās saimniecībā ieradīsies ātrā palīdzība! Vai kāds nebūs ticis galā ar spriedzi, vai tomēr būs kāds cits iemesls? Šis pavērsiens šokēs visus pārējos dalībniekus. Taču tas nebūs vienīgais šoks šīs sezonas “Lauku sētā”. Jau pēc dažām “Lauku sētā” pavadītām nedēļām dalībniekus sagaidīs tik milzīgs pārsteigums, kas visu sagriezīs kājām gaisā. Dažiem būs dusmas, dažiem prieks, bet pārmaiņas ietekmēs pilnīgi visus.

Smags darbs, strīdi, smiekli, čīkstēšana un daudz kā cita “Lauku sētas” jaunajā sezonā jau no 20. februāra TV3, bet video platformā Go3 jau no 31. janvāra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu