Video ⟩ Ališa Kīza "Grammy" ceremoniju atklāj ar emocionālu veltījumu Kobem Braientam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP

Losandželosā svētdien, 26. janvārī, "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonija tika atklāta ar emocionālu veltījumu helikoptera avārijā bojāgājušajam basketbolistam Kobem Braientam

Dziedātāja Ališa Kīza (Alicia Keys) atklāja ceremoniju ar aizkustinošu monologu. 

"Šeit mēs esam kopā mūzikas lielākajā naktī, godinot māksliniekus, kuri savu darbu dara vislabāk, bet, godīgi sakot, mēs visi šobrīd jūtam dziļas skumjas, jo šodien Amerika un visa plašā pasaule zaudēja varoni. Mēs burtiski šeit stāvam ar lauztu sirdi mājā, ko uzcēla Kobe Braients

Šobrīd Kobe un viņa meita Džianna, kā arī visi, kuri šodien ir traģiski aizgājuši, mājo mūsu garā, sirdīs, lūgšanās, un atrodas šai ēkā. Es gribētu lūgt visiem veltīt mirkli un vienkārši turēt viņus sevī un dalīties mūsu atbalstā ar viņu ģimenēm. 

Mēs nekad miljons gadu laikā nebūtu iedomājušies, ka mums vajadzēs sākt šo ceremoniju šādi, tāpēc mēs gribējām izdarīt ko tādu, lai kaut nedaudz aprakstītu, kā šobrīd jūtamies," savā runā pauda mūziķe.

Zvaigzne savu aizkustinošo vēstījumu noslēdza ar jaudīgu akapella izpildījumu dziesmai "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday", kopā ar oriģinālajiem dziesmas izpildītājiem Boyz II Men.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu