Kristīne Virsnīte ar ģimeni atgriezusies Latvijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Brīvdienās pēc divu mēnešu piedzīvojumiem Āfrikā Latvijā atgriezusies TV personība Kristīne Virsnīte un viņas ģimene.

Par to viņa saviem faniem paziņoja sociālajos tīklos, pastāstot, ka Latvijā viņas ģimene atgriezās ar lidmašīnu. 

Kemperi Virsnīši atstājuši Āfrikā, taču pēc pāris mēnešiem četrotne plāno pēc tā atgriezties un mērot ceļu no Āfrikas caur Eiropu uz Latviju. 

"Mēs pēdējās nedēļās daudz diskutējām par to, kā rīkoties - braukt ar auto no Agadiras līdz Rīgai, kas ir vismaz piecas dienas ceļā un, atceroties to skrējienu, saprotam, ka bērniem tas nebūs viegli pieveicams ceļš, taču mums ir jābūt Rīgā, jo darbi sauc un Amei jāatgriežas skolā. Pavīdēja arī idejas par automašīnas atstāšanu Spānijā, lai pēc tās ierastos vēlāk pavasarī līdz uzzinājām, ka tā mūs var gaidīt arī Marokā. Lidostā šodien noformējām visus dokumentus un zinām, ka tad, kad Atlasu kalnos čalos pavasaris, mēs būsi klāt. Un, ja reiz auto ir palicis Āfrikā, tas nozīmē, ka mājupceļā mūs gaida Eiropa, kas būs jau iesilusi - Spānija un Portugāle, es jau nevaru sagaidīt!" rakstīja Virsnīte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

"Sešas stundas gaisā, tik pat uz krēsliem naksnīgajā Vīnes lidostā, viena lidmašīna ar tehnisku ķibeli, gaidīšana un esam mājās! Mani riktīgi iedvesmo ceļojumu blogeri ar savām košajām bildēm lidostās, taču mums izdevās tik vien kā nedaudz drebošiem no pārguruma sakrist miega kaudzītē.

Pēc visas šīs ilgās ceļošanas, kad gulēta ir tikai pusotra stunda lidmašīnā, ir tāda silta sajūta būt mājās

un šķiet nekas jau nav mainījies - tas pats dzīvoklis, tas pats skats aiz logs, kur pagalmā pavārs no kaimiņu restorāna iznāk ik pēc mirkļa nokūpināt cigareti, tā pati iela un tā labā jušanās būt savā ierastajā pasaulē, taču nu jau nedaudz citādākam," jaunākajā ierakstā pastāstīja TV personība.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Komentāros fani bēdājās, ka ģimenes piedzīvojumi ir beigušies, jo viņi ik dienas ar nepacietību gaidījuši jaunus kadrus no Āfrikas. 

Kā jau ziņots, iemīļotā TV personība Kristīne Virsnīte kopā ar vīru, populāro ēdienu blogeri Kasparu Virsnīti un abu bērniem Amēliju un Kuki bija devušies aizrautīgā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga. Turklāt viņu dēkām un ikdienai varēs sekot līdzi arī “Helio Media” veidotajā realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā 360TV! 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu