Jaunā "Supernovas" vadītāja smēķēt sākusi mēģināt sešu gadu vecumā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

Pagājušonedēļ tapa zināms, ka "Supernovu" šogad vadīs arī populāra influencere Beta Beidz (Beāte Bērziņa). Beta joprojām nebeidz pārsteigt - nu viņa pastāstīja, ka smēķēt mēģinājusi jau sešu gadu vecumā. 

Savos video 23 gadus vecā Beāte paziņoja, ka pirmoreiz smēķējusi apmēram sešu gadu vecumā. Ap 12 gadiem viņa jau regulāri smēķējusi un lietojusi alkoholu, kā arī tīņu gadu laikā Beta trīs gadus pīpējusi zālīti.

"Man bija pagalma bērna bērnība - vazājāmies apkārt un meklējām izsmēķus. Šobrīd smēķēju elektroniskās cigaretes. Vēlos gan atmest arī šo paradumu. Tomēr, kad filmējām Lindas Oltes topošo filmu "Māsas", kurā attēloju maza bērna pīpējošo māmiņu, dienā man nācās izsmēķēt cigarešu paciņu. Tas bija pretīgi! Gribēju padalīties ar kadru no filmēšanas laukuma, tas bija vienīgais, kur esmu priekšplānā. Cerēju, ka visi sapratīs, ka tā ir filma. Neaizdomājos par vēstījumu - es vienkārši daru to, ko daru," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja Beta, komentējot nesen izraisīto ažiotāžu ap viņas publicēto fotogrāfiju, kur viņa redzama smēķējam bērna klātbūtnē. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

Jau vēstīts, ka konkursa sešos pastāvēšanas gados šī būs ceturtā reize, kad Toms Grēviņš un Ketija Šēnberga strādās tandēmā kā "Supernova" vadītāji, savukārt populārajai vlogerei Beta Beidz jeb Beātei Bērziņai, kura ar dalībniekiem sarunāsies uzreiz pēc uzstāšanās, šī būs debija TV ekrānā. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu