Influencere Kate Vegmane atklāj, kā jūtas pēc skandalozā sižeta (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Par vienu no šā gada apspriestākajiem cilvēkiem kļuvusi ietekmele Kate Vegmane, kuras darbībai sociālajos tīklos uzmanību pievērsa pētnieciskās žurnālistikas centrs Re:Baltica.

Atgādinām, ka Vegmane vietnē "Instagram" tirgoja noni sulu, kas, kā pati apgalvo, "fantastiski strādā ar asinsriti, asinsvadiem, sirdi, viņa iznīcina vēža šūnas; pat, ja ir jau vēzis, viņa iznīcina tā metastāzes."

Tāpat viņa ieteica ikdienā lietot sodu, sajaucot to ar ūdeni un citronu. Šāda terapija organismā likvidēšot skābo vidi, kas "sekmē gan vēža, gan citu iekaisumu rašanos".

Visus šos apgalvojumus apgāza onkologs, gastroenteroloģe, un citi sertificēti speciālisti. 

Nu žurnāls "Privātā Dzīve" sazinājies ar Vegmani, vaicājot, kā viņa jūtas pēc saceltās ažiotāžas. 

Simpātiskā sieviete atzinusi, ka savas influenceres gaitas turpina. Tiesa, nu viņu sociālajā tīklā var atrast ar vārdu "cocoloovegirl", un viņai joprojām ir teju 6000 sekotāju. 

"Tas ir safabricētu melu kalngals!" par sev veltītajiem pārmetumiem žurnālam saka Vegmane. "Mērķis ir pazemot sabiedrībā atpazīstamu un mīlētu cilvēku septītajā grūtniecības mēnesī," uzskata Kate, kura drīzumā kļūs par māmiņu.

Sieviete neslēpj - pēc publiskotajiem materiāliem viņai pasliktinājusies veselība. "Vairākas dienas vemju, man ir grūti kaut ko ieēst," satraukta par savu un gaidāmā bērna veselību ir Vegmane.

Viņa aizstāvas, sakot, ka publiskotie video tikuši sagriezti, un viņas sacītais "par individuālu organisma reakciju - vienam dabisks produkts strādā, citam - ne," neesot ticis publicēts. 

Kate esot reģistrējusies kā pašnodarbinātā persona, taču uzsver - ar produktu reklamēšanu un tirgošanu tikpat kā neko neesot nopelnījusi. "Tas bija mans hobijs. Mēnesī nopelnīju kādus 200 eiro," skaidro tumšmate, kura neskumst, jo viņai ir gādīgs vīrs, kas par visu parūpēsies.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu