Kašers izlēmis šogad sākt cienīt savu laiku un vairs neļaut sevi sāpināt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Multimākslinieks Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis gadu iesācis ar visai iedvesmojošu apņemšanos - rūpīgāk izvēlēties cilvēkus, kuri viņam ir līdzās.

Savas pārdomas viņš publiskoja sociālajos tīklos, rakstot, ka turpmāk daudz vairāk cienīs savu laiku. 

"Galvenās dzīves vadlīnijas un svarīgos cilvēkus, kurus gadu gājumā satiksim - šūpulī kāds ielicis krietni pirms bijām mazulīši mammas klēpī. Ļoti daudz kas atkarīgs arī no mums pašiem! Spēles noteikumi šeit uz zemes ir diezgan saprotami un loģiski. Visa pamatā attālināšanās no sava ego. Tik vienkārši! Bet... Tad ir tās situācijas, kurās atkal un atkal tu rīkojies tāpat kā iepriekš. Taču ar galvu tu saproti, ka nav pareizi! Sirds saka, prāts saka.. Bet tu dari, kā ierasts. Tā tu sevi mīci un mīci, ņurci un ņurci, māni un māni, līdz galu galā mēs saprotam - viss jau skaisti, bet laiks, kuru esam tam tērējuši, ir aizgājis un nekad mums netiks atgriezts.

Sākot šo gadu, esmu uzspraudis sev mērķi - pret laiku izturēties cieņpilni, cītīgi izvēlēties cilvēkus sev apkārt, skaidri nospraust robežas, izvēlēties sasniedzamus karjeras un pašizaugsmes mērķus, izvēlēties tos ar kuriem dalīties visā, un kurus iedvesmot! Laiks kļūst par manu prioritāti!

Es cilvēkiem dodu iespējas - vienu pēc otras... Atkal un atkal... Tas laikam tādēļ, ka man ir diezgan mīksta sirds. Diemžēl! 90% gadījumos es vienmēr raudu un pārdzīvoju, prātodams: “Bet kā tas ir iespējams?”, “Es tak ieguldīju visu tajā cilvēkā!”, “Is this even real? Tiešām?” Paņēma, “izsūca” un aizgāja!

Lai arī cik skarbi skanētu - DIVAS iespējas! Pirmoreiz sanāca - sanāca, piedodam, aizmirstam, dodamies tālāk. Otrā reize - OK, mums ir problēma - izlemjam, kā to risināt, strādājam. Trešā reize- bye!" rakstīja Kašers, liekot noprast, ka vairs neļauj sevi sāpināt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu