Influencere Dienvidāfrikā iztraucē pingvīnu mīlas priekus, uzņemot selfijus ar putniem, kas pārojas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Influencere Stefa Elsvuda publicējusi kadrus no Dienvidāfrikas, kuros fonā redzami pingvīni, kas nodarbojas ar mīlas priekiem. Vēlāk gan sieviete uzzināja, ka šādu kadru uzņemšana traucē dzīvnieku intīmajai dzīvei.

Aizvadītās nedēļas nogalē Elsvuda savā "Instagram" kontā publicēja attēlu albumu, kurā viņa Dienvidāfrikas pilsētas Keiptaunas pludmalē bija taisījusi selfiju ar diviem pingvīniem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Healthy Chef Steph (@stephelswood) on

Sieviete bija devusies uz pludmali un ievērojusi vairākus pingvīnus. Viņa nolēma uzņemt fotogrāfijas, ko publicēja vietne "Instagram". Elsvuda zem albuma sākotnēji rakstīja, ka  viņa bija aptuveni 10 minūtes centusies uzņemt bildi. Kā izrādījās, pingvīni iemūžināšanas brīdī pārojās.

Vēlāk gan influencere papildināja savu ierakstu - Elsvuda atvainojās par šādiem attēliem un atzina, ka jūtas vainīga par notikušo. Elsvudai "Instagram" kontā ir aptuveni 240 tūkstoši sekotāju, kurus viņa aicināja būt miermīlīgiem un uzklausīt putnu uzraugus, ja viņi dodas uz Keiptaunas pludmali.

Lielā tūristu skaita dēļ tiek ietekmēta pingvīnu vairošanās procesi, tādēļ vairāki Dienvidāfrikas nacionālie parki ir izveidojuši īpašu uzvedības kodeksu putnu klātbūtnē. Tas aicina cilvēkus izvairīties no tuvošanās putnu ligzdām, kā arī aizliedz dzīvnieku tuvumā lietot selfiju statīvus, ziņo britu laikraksts "Independent".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu