Policija meklē aculieciniekus avārijai uz autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policijas mašīna.
Policijas mašīna. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Valsts policija (VP) aicina atsaukties aculieciniekus, kas pirmdienas vakarā redzējuši negadījumu uz Jelgavas apvedceļa, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka pirmdien ap plkst. 17.25 Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagastā uz autoceļa Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža pirms tilta pār Lielupi notika kravas seglu vilcēja "Mercedes Benz Actros" un vieglā automobiļa "Toyota Corolla" sadursme. 

Ceļu satiksmes negadījumā cieta divas personas, kuras nogādātas medicīnas iestādē.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā skaidroja, ka vienā no mašīnām bija iespiesti divi cilvēki. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja cietušos un nodeva viņus mediķiem. Otras automašīnas šoferis tika ārā pats saviem spēkiem.

Pēc tam ugunsdzēsēji sakārtoja ceļa braucamo daļu.

VP aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem 63004266, 20293421, 110 vai arī klātienē Jelgavas iecirknī.

Jau ziņots, ka ceļu satiksmes negadījuma dēļ pirmdienas vakarā abos virzienos bija bloķēta satiksme uz šosejas Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu