Mančestras "City" pagarina līgumu ar Fernandinju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fernandinju
Fernandinju Foto: EPA/Scanpix

Pēdējo divu sezonu Anglijas futbola premjerlīgas čempione Mančestras "City" līdz 2021.gada vasarai pagarinājusi līgumu ar brazīliešu pussargu Fernandinju.

Līgumam ar 34 gadus veco futbolistu bija jābeidzas šajā vasarā, bet tagad tas pagarināts par vēl vienu gadu.

Fernandinju "City" rindas papildināja 2013.gadā, kad par 30 miljoniem sterliņu mārciņu (apmēram 35 miljoniem eiro) pārgāja no Ukrainas klubu Doņeckas "Šahtar". Šajā laikā Fernandinju ieguvis trīs premjerlīgas čempiona titulus un četras reizes triumfējis Līgas kausa izcīņā.  

Fernandinju bija panākumi arī "Šahtar" komandā, aizvedot to līdz sešiem Ukrainas čempiones tituliem un palīdzot uzvarēt 2008./2009.gada sezonas UEFA Eiropas līgā.

Šosezon viņš 27 premjerlīgas spēlēs guvis vienus vārtus. Traumu epidēmijas dēļ brazīlietis daudz spēlējis arī centra aizsarga pozīcijā.

Tikmēr Totenhemas "Hotspur" noslēgusi pilnvērtīgu līgumu ar 23 gadus veco argentīniešu pussargu Džovanni Lo Selso, kurš sezonas pirmajā pusē atradās īrē no Spānijas komandas Seviljas "Real Betis".

Līgums noslēgts līdz 2025.gadam, bet Seviljas komanda par futbolistu saņems 32,1 miljonu eiro.

Lo Selso šosezon cīnījies ar traumām un piedalījies tikai 14 premjerlīgas spēlēs. Iepriekšējā sezonā viņš Spānijas čempionātā 32 spēlēs guva deviņus vārtus, bet pirms tam trīs gadus pavadīja Parīzes "Saint-Germain" rindās, 38 Francijas čempionāta mačos izceļoties ar četriem precīziem sitieniem.

Mančestras "City" ieņem otro vietu premjerlīgas kopvērtējuma tabulā, līderei "Liverpool" zaudējot 16 punktus, kamēr Totenhemas "Hotspur" ir sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu