Bukarts gūst komandas vienīgos vārtus uzvarā pār Freiberga "PSG Berani"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts kopā ar komandas biedriem priecājas par uzvaru.
Roberts Bukarts kopā ar komandas biedriem priecājas par uzvaru. Foto: https://www.hokej.cz/

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts otrdien guva vārtus Čehijas hokeja čempionāta mačā, kaldinādams Ostravas "Vītkovice Ridera" komandas uzvaru.

Ostravas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) pārspēja aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvēto Zlīnas "PSG Berani" vienību.

Bukarts vārtus guva trešā perioda pirmajā minūtē, kad pielaboja komandas biedra metienu no zilās līnijas. Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 17 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā sešas reizes meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr Freibergs spēlēja 20 minūtes un 59 sekundes, trīs reizes meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un bija laukumā vienīgajos zaudētājos vārtos, tātad dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Daļu sezonas Ostravas vienībā pavadīja uzbrucējs Frenks Razgals, kurš tagad izīrēts otrās līgas komandai "AZ Havirov".

Tāpat "sauso" uzvaru svinēja uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav", kas savā laukumā ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja "Olomouc" komandu. Uzvaras priekus izbaudīja, taču maču ar 14 soda minūtēm noslēdza aizsargs Oskars Cibuļskis, kura pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) apspēlēja Kladno "Ritīrži". Turpretī "sauso" zaudējumu cieta aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) atzina Brno "Kometa" pārākumu.

No latviešu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk ir "Mlada Boleslav", kas ar 71 punktu 41 spēlē ir ceturtā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu