Slēpiet savus vīrus! Kuras Zodiaka pārstāves visvairāk iekāro precētus vīriešus?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī vairums cilvēku priecājas par to, ka citiem savā dzīvē ir izdevies atrast uzticamu un mīlamu partneri, astrologi galvo, ka dažu Zodiaka pārstāvju acīs laulības gredzens tikai mudina uz pavedināšanu, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Auna zīmē dzimušās ir uguns stihijas pārstāves - viņas ir kaislīgas un emocionālas, turklāt lielāko baudu savā dzīvē saņem no tā, ka spēj iekarot sarežģītu mērķi. Tas izskaidro, kādēļ šīs Zodiaka zīmes sievietes var iekārot precētus vīriešus, kuri citos apstākļos viņam nemaz nešķistu pievilcīgi. Tiesa, šīs dāmas ļoti ātri zaudē interesi, tādēļ viņu romāni ar precētajiem kungiem ir spilgti, bet īsi.

Vēzis

Lai arī Vēža zīmes pārstāves ir vislabāk zināmas ar savu saimnieciskumu un ģimeniskumu, šīm dāmām nav nekādu iebildumu pret mīlas dēkām ar aizņemtiem vīriešiem. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir ar izteiktu vēlmi mūždien salīdzināt savas un citu attiecības. Draudzenes vīrs var šķist labāks par savu, kas var novest pie veselu divu ģimeņu sabrukuma.

Skorpions

Reti kuras Zodiaka zīmes pārstāves tik ļoti atbilst savam simbolam - šīs dāmas spēj ļoti prasmīgi pavedināt ik vienu vīrieti, un precētos kungus viņas visbiežāk izvēlas, lai izjauktu kādas attiecības. Tiesa, šīs dāmas nav aukstasinīgas, tādēļ samērā bieži mēdz iemīlēties savos "upuros".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu