Pašmāju iluzionists Edžus ar audiovizuālo ilūziju apmāna trīs miljonus cilvēku (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašmāju iluzionists Edžus Kauķis pamatīgi samulsinājis interneta lietotājus, publiskojot video, kas rada audiovizuālo ilūziju.

Vietnēs "TikTok" un "Instagram" viņš dalījās ar video, kurā it kā met ar kārti pa balonu. Fonā kadriem skan melodija, kas šķietami visu laiku kļūst tikai augstāka, tādējādi radot iespaidu, ka video turpinās.

"Es trāpīju pa balonu neskatoties!" pie video rakstīja Edžus, vēl vairāk apmānot ļaudis un liekot it kā sagaidīt to mirkli, kad viņam izdosies iecerētais. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edžus (@iluzionists_edzus) on

Pēc tam gan īsajos stāstiņos iluzionists atzinās, ka video ir tikai septiņas sekundes garš un viņam tā arī neizdodas trāpīt. Tāpat viņš pastāstīja, ka vidējais video skatīšanās ilgums bijis 16 sekundes, kas nozīmē, ka cilvēki to lūkojušies uz riņķi, paši to nemaz nezinot. 

Jāpiemin, ka vietnē "TikTok" video ir ieguvis teju trīs miljonus skatījumu. Kā portālam "Apollo" komentēja Edžus, video skatīts no dažādām pasaules valstīm, taču viņš nemaz uz tik lielu reakciju no ļaužu puses nebija cerējis. Iluzionists piebilda, ka uz apmānu "uzķērusies" pat viņa sieva. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu