Piektdienas horoskops: 31. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 31. janvārim.

AUNS Kaut arī uz darbu aiziesi labā omā, kāds notikums var izsist tevi no līdzsvara. Tā, piemēram, konflikts ar kolēģi var izprovocēt uz impulsīvu rīcību. Spriedzi lieliski izdosies noņemt sporta zālē.

VĒRSIS Būs daudz neskaidrību un mīklainu notikumu. Lai rastu izskaidrojumu, atbilstošu risinājumu, nāksies pamatīgi nopūlēties. Svarīgu informāciju var sniegt šķietami nenozīmīga persona.

DVĪŅI Kaut arī neesi uz mutes kritis, tomēr reizēm tava valoda nav atbilstoša situācijai. Paplašini savu redzesloku, vairāk lasi, apmeklē izstādes, bagātini sevi, tad arī sarunas raisīsies daudz produktīvāk.

VĒZIS Ļoti labvēlīgs laiks izklaides jomā strādājošajiem. Dažas Vēžu sievietes jutīs kārdinājumu sākt intīmas attiecības ar kādu kolēģi vai priekšnieku. Taču jaukt darbu ar privāto dzīvi zvaigznes neiesaka!

LAUVA Ja strādāsi konstruktīvi, pieturēsies pie izstrādātā darba plāna, sasniegsi labus rezultātus. Taču, ja sāksi mainīt lietu kārtību, vari ātri sataisīt lielas ziepes. Vakaru ieteicams pavadīt nelielā draugu kompānijā.

JAUNAVA Labi veiksies aprēķini, analītiskais darbs. Piemērota diena žurnālistiem, programmētājiem un finansistiem. Attiecības ar mīļoto būs labvēlīgas, vienīgi esi saudzīgāks izteicienos par mājas uzkopšanu.

SVARI Domas būs nenoturīgas. Iespējams, neatcerēsies, ko kuram esi solījis. Sarunās ar sadarbības partneriem laid arī otru pusi pie vārda! Biežās telefonsarunas tevi šodien var padarīt vai traku.

SKORPIONS Centies pārvarēt savu karstasinīgumu attiecībās ar pretējo dzimumu. Uzmanieties no šķietami vilinošiem sadarbības piedāvājumiem, jo tie var būt nekas cits kā meistarīgi izliktas lamatas!

STRĒLNIEKS Būsi godīgs un tādu pašu attieksmi vēlēsies saņemt no līdzcilvēkiem. Finansiālās lietas turpinās virzīties uz augšu, vienīgi centies nedaudz ierobežot savus un atvasīšu tēriņus.

MEŽĀZIS Būs vēlme norobežoties no apkārtējiem. Nelabvēlīgs laiks, lai kārtotu mantiskos jautājumus. Nav ieteicami tālāki ceļojumi. Netraucē bērnus viņu nevainīgajās nodarbēs, atturies no nevajadzīgas kritizēšanas.

ŪDENSVĪRS Ķibeles var atgadīties ar transportu vai biroja tehniku. Dažiem Ūdensvīriem var saasināties hroniskas nervu kaites. Ārstēšanās procesam labāk izvēlieties homeopātiskos līdzekļus!

ZIVIS Rēķinies, ka šī diena nelīdzināsies citām. Daudz kas notiks no tevis neatkarīgu apstākļu ietekmē. Nav izslēgti izdevīgi darba piedāvājumi. Arī personīgajā dzīvē gaidāmas pozitīvas pārmaiņas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu