Video Puskaila modele ar uzrakstu "RIP Kobe" izskrien laukumā slēpošanas pasaules kausa trasē (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Slēpošanas pasaules kausa izcīņas posmā īpašu uzmanību izpelnījās kāda formīga modele, kura izlēma iegūt slavu, izmantojot traģisko Kobes Braienta nāvi. 

Modele Kinsija Volanski, kura tika iepazīta jau UEFA Čempionu līgas finālā, kad puskaila spēles laikā izskrēja uz laukuma, vēlreiz izdarīja līdzīgu gājienu, šoreiz izskrienot slēpošanas trasē.

Laikā, kad cilvēki visā pasaulē sēro par Braienta nāvi, sieviete izlēma to aktualizēt visai neparastā veidā - Šladmingā, Austrijā, Volanski izskrēja uz trases melnā peldkostīmā, rokās turot plakātu ar tekstu "RIP Kobe". 

Sieviete izskrēja trasē otrā brauciena beigās, kad pirmais finišēja Alekss Vinacers. Slēpotājs sievietei gan pabrauca garām, kamēr sieviete skrēja trases vidū un tad, apsargu pavadīta, nogāja malā no trases. 

Vinaceru šāds modeles izgājiens gan uzjautrināja, un viņš ar Volanski pat uztaisīja kopbildi, publiskojot to sociālajos tīklos: "Izskatās, ka man ir jauna draudzene! 6. vieta Šladmingā un, iespējams, viena no labākajām finiša fotogrāfijām, kas jebkad uzņemta! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Vinatzer (@alexvntzr) on

Sociālo tīklu lietotājus gan šāda Volanski rīcība neuzjautrināja - daudzi norādīja, ka tā ir klaja necieņa pret sportistiem, traucēt viņus sacensību laikā, savukārt citi piebilda, ka celt savu popularitāti uz miruša basketbolista rēķina ir zemiski. 

Volanski ir pozējusi tādiem žurnāliem kā “Maxim” un “Sports Illustrated”. Iepriekšējais Volanski izgājiens bija reklāmas kampaņa viņas mīļotajam vīrietim, blogerim Vitālijam Zdoroveckim, reklamējot vīrieša erotiskā satura mājaslapas nosaukumu uz viņas knapā peldkostīma.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu