"Viņš ir apkaunojums visam MMA sportam." Jemeļjaņenko atkal saņem uzbrukumus no nīstā pretinieka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Fjodora Jemeļjaņenko jaunākais brālis Aleksandrs pamatoti tiek uzskatīts par skandalozu personību.  Iespēju negatīvi izteikties par Jemeļjaņenko jaunāko nav laidis garām viņa nīstais pretinieks Sergejs Haritonovs, vēsta "Ruskaja Gazeta".

Šī nav pirmā reize, kad abi cīkstoņi viens otram ir veltījuši nicinošus izteikumus. Aizvadītā gada martā Haritonovs izteicās, ka "Aleksandrs dzers, nogalinās, izvaros un kopumā darīs, ko vien vēlēsies." 

Abi cīkstoņi ringā tikās tālajā 2004. gadā, kad ar pirmā raunda nokautu pārāks bija Jemeļjaņenko. Bijušie komandas biedri regulāri ir iesaistījušies publiskās aizvainojumu apmaiņās. Šoreiz skarbi izteicies Haritonovs, kurš norādījis, ka jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis nedrīkst uzvesties tā, kā to dara Jemeļjaņenko jaunākais.

"Cilvēkiem tas šķiet jautri - Sašu atkal aizturējuši. Te viņš izkaujas, te sēžas pie stūres dzērumā. Visiem patīk pasmieties un diskutēt par to, kāds Saša ir - slikts vai labs. Ir skaidrs, ka cilvēki smiesies tik ilgi, kamēr viņš ar savām problēmām nebūs ticis galā," Jemeļjaņenko kritizējis Haritonovs.

Krievu "Bellator" cīkstonis uzsvēris, ka, viņaprāt, Aleksandrs Jemeļjaņenko netiek pietiekami daudz kritizēts. "Tagad visi uzskata, ka Saša ir labs. Piedzērās vai pacēla roku pret sievieti. Lidmašīnā kādam iespļāva sejā, piedzēries ieradās uz MMA meistarklasi, kur bija arī bērni. Kas tad tur tāds? Es gribētu pavaicāt šiem cilvēkiem, kā viņi reaģētu, ja Saša tā izrīkotos, piemēram, ar viņu meitu."

"Viņš ir apkaunojums visam MMA sportam. Uzskatu, ka cīkstonim ir jābūt pieklājīgam cilvēkam. Bērniem nevajadzētu skatīties uz šādu cīkstoni," turpinājis Haritonovs.

Tāpat Haritonovs arī pauda sašutumu par to, ka daudzu acīs Jemeļjaņenko jaunākais esot pozitīvs tēls. Kā izteicies pats cīkstonis, šāda attieksme pret alkoholiķi un bijušo cietumnieku, kurš ieslodzījumā nokļuva izvarošanas dēļ, vienkārši nedrīkstot būt.

Tāpat "Bellator" cīkstonis izteicās, ka viņš nebrīnītos, ja Jemeļjaņenko nākošajā cīņā pret Magomedu Ismailovu ringā izietu neadekvātā stāvoklī.

"Liels cilvēks," nobeigumā par Jemeļjaņenko ar sarkasmu izteicies Haritonovs.

Aleksandrs Jemeļjaņenko savas MMA karjeras laikā ir izcīnījis 36 uzvaras, piedzīvojot septiņus zaudējumus, kā arī viena viņa cīņa ir noslēgusies ar neizšķirtu.

Savukārt Haritonovs MMA ir izcīnījis 29 uzvaras, piedzīvojis septiņus zaudējumus, bet divas no krievu sportista cīņām ir pasludinātas par nenotikušām (no contest).

Video: Sergejs Haritonovs pret Aleksandru Jemeļjaņenko

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu