Kobes Braienta bojāeju jau pirms četriem gadiem paredzēja kāda multfilma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Svētdienas vakarā pasauli pāršalca vēsts par traģisko Kobes Braienta bojāeju helikoptera avārijā. Tiesa šo nelaimīgo notikumu jau pirms četriem gadiem attēloja kāda ASV multfilma.

Pēc tam, kad pasauli pārņēma ziņas par leģendārā basketbolista nāvi, sociālo tīklu lietotāji sāka dalīties ar, ņemot vērā šodienas kontekstu, šaušalīgu klipu no ASV multfilmas "Legends of Chamberlain Heights", kurā redzams, ka ar "Lakers" leģendu notiek tieši tas pats, kas atgadījās dzīvē - viņš iet bojā helikoptera avārijā.

Video: Braienta nāve "Legends of Chamberlain Heights" multfilmā

Minētajā epizodē ar nosaukumu "End of Days" (Dienu beigas) redzams, ka Braienta helikopters nogāžas un leģendārais sportists prasa pēc pusaudžu Milka, Grovera un Džamala palīdzību. Pēc tam, kad Braients atsakās padot savas čempiona titula trofejas, viņa helikopters uzsprāgst. Šī bija kā atsauce uz leģendārā basketbolista iemantoto slavu. Karjeras gaitā viena no biežākajām kritikām, kas Braienta virzienā tika raidīta, bija par viņa biežo vēlmi uzbrukt grozam vienatnē, nepadodot bumbu komandas biedriem.

Jātzīmē, ka minētā epizode jau ir izņemta no ASV kanāla "Comedy Central" vietnes.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu