"Nobildēsimies rīt." Braients dienu pirms nāves devis solījumu jaunam fanam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kobe Braients
Kobe Braients Foto: Reuters/ScanPix

Dienu pirms traģiskās bojāejas Kobe Braients kādam jaunam fanam apsolījis ar viņu nobildēties nākamajā dienā, vēsta "Business Insider".

13 gadus vecais Bredijs Smigels piedalījās basketbola turnīrā, kas norisinājās Mambas sporta akadēmijā. Tur jaunajam spēlētājam izdevās satikt leģendāro "Lakers" basketbolistu, kurš trenēja savas meitas Džiannas pārstāvēto komandu.

Bredija māte Dionne atklājusi, ka viņas dēls Braientu saticis pēc spēles. "Kobe ar Brediju sasita dūres, bet Bredijs bija neomā un nerunīgs, jo viņa komanda zaudēja," izteikusies jaunā spēlētāja māte.

Kad Braients gāja garām Bredijam, jaunajam puisim izdevās uzņemt divas bildes, kurās redzams viņš un leģendārais basketbolists.

"Viņs pie ieejas apstādināja Kobi un vaicāja, vai viņi varētu uzņemt kārtīgu bildi," stāstījusi Dionne Smigela.

Braients uz šādu lūgumu atbildējis ar pretjautājumu: "Vai tu spēlē turnīrā?" Kad jaunais basketbolists atbildējis apstiprinoši, Braients Bredijam devis solījumu: "Nobildēsimies rīt."

Bijušā basketbolista helikopters avarēja, kad viņš kopā ar vēl astoņiem cilvēkiem, tai skaitā 13 gadus veco meitu Džiannu Braientu, devās ceļā tieši uz Mambas akadēmiju, lai piedalītos minētajā turnīrā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu