Intars Rešetins atklāj, vai pilnībā pārtraucis aktiera karjeru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Režisors Intars Rešetins medijiem prezentē seriālu "Terapeite bez grāda"
Režisors Intars Rešetins medijiem prezentē seriālu "Terapeite bez grāda" Foto: TVNET/Gints Bāliņš

2018. gada nogalē Intars Rešetins apsvēra domu pārtraukt aktiera karjeru. Nu žurnālam "Vakara Ziņas" viņš atklāj, ka ar lēmuma pieņemšanu vēl nesteidzas. 

Rešetins, kurš sevi lieliski pierādījis kā režisors vairākās Dailes teātra izrādēs, nu strādā pie sava seriāla "Terapeite bez grāda".

Uz žurnāla "Vakara Ziņas" jautājumu, vai Rešetinu vēl kādreiz varēs redzēt kā aktieri, viņš atbildēja apstiprinoši. "Jā. No aktiera profesijas pavisam neesmu atvadījies. Tā ka mani joprojām uzrunā režisori un aicina dažādos projektos. Šobrīd, darbojoties režijas lauciņā, plānoju savu dzīvi gadu un pusotru uz priekšu. Man šobrīd tik tiešām ir daudz projektu, ka esmu spiests daudzkārt atteikt, jo man jau šis tas ir saplānots. Bet, ja vasarā nefilmēšu savu oriģinālseriālu, man būs iespēja pašam filmēties," savus nākotnes plānus ieskicē Rešetins.

Atgādinām, ka jau drīzumā STV Pirmā! būs redzams Rešetina seriāls "Terapeite bez grāda". 

"Terapeite bez grāda" stāsta galvenā varone Sabīne Roziņa (Ilze Ķuzule-Skrastiņa), zaudējusi darbu finanšu jomā, nolemj sākt jaunu un, viņasprāt, inovatīvu nodarbošanos – trīs minūšu terapijas seansus interneta tiešsaistē. Viņas vīram Andrim (Lauris Subatnieks) par pārsteigumu Sabīnes ideja gūst atsaucību un viņa konsultē visdažādākos pacientus – uzņēmējus, apdrošinātājus, aktrises un pat pornozvaigznes. Protams, uz viņu rēķina, speciāliste risina arī pati savas problēmas ar vīru un māti.

Bez Ķuzules-Skrastiņas un Subatnieka seriālā piedalās tādi aktieri kā Akvelīna Līvmane, Jurģis Spulenieks, Dita Lūriņa, Rēzija Kalniņa, Agnese Zeltiņa, Mārtiņš Meiers, un citi. 

Foto: Intars Rešetins medijiem prezentē seriālu "Terapeite bez grāda"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu