Sestdienas horoskops: 1. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 1. februārim.

AUNS Daļa Aunu dosies izklaidēties uz kādu klubu, citi rīkos jautrību turpat mājās. Par katru cenu gribēsi izcelties, būt uzmanības centrā. Taču nepārcenties ar ārišķībām, esi nedaudz askētiskāks, piezemētāks.

VĒRSIS Mīļotais cilvēks var būt neapmierināts ar tavu vēlmi pavadīt brīvdienu, veicot praktiskos mājas darbus. Neliedz otram iespēju atpūsties, kā pašam tīk, bet vēl labāk - piebiedrojies viņam!

DVĪŅI Iespējams, dienas lielāko daļu veltīsi kādai intelektuālajai nodarbei, savai profesionālajai izaugsmei. Sastopoties ar līdzīgu uzskatu cilvēkiem, domāsi par iespēju veidot kopīgu sadarbību.

VĒZIS Vēzi saistīs māksla, radošā dzīves puse. Nav izslēgts, ka tiks apmeklēts kāds koncerts vai mūzikas, mākslas priekšmetu veikals. Saskarsmē ar atvasītēm ātri atradīsi kopīgu valodu.

LAUVA Iespējamas nelielas nesaskaņas ar mīļoto. Tāpēc, ja jūti, ka velk uz kašķi, labāk uzreiz maini sarunas tematu, citādi dusmu iespaidā vari ātri vien iedragāt savstarpējās attiecības! Ieteicams nedaudz pasportot!

JAUNAVA Tā izskatās, ka šonedēļ arī brīvdienas pārvērtīsies darba dienās, tomēr tev jau tas nav nekas jauns, vai ne? Neļauj sev kāpt uz galvas, pieprasi lielāku algu vai citus labumus!

SVARI Lielākā daļa Svaru būs aktīvi, sabiedriski noskaņoti, labprāt rīkos ballītes vai paši tās apmeklēs. Brīvie zīmes pārstāvji var sastapt ļoti pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvi, kuram kautrēsies izrādīt savas jūtas.

SKORPIONS Skorpioniem paaugstināsies tieksme pēc seksuāliem piedzīvojumiem. Arī mīļotais būs noskaņots līdzīgi. Galvenais neuzspiest otram savas vēlmes, meklēt vienojošo baudās.

STRĒLNIEKS Ja Strēlniekam tiks dota rīcības brīvība, viss ies kā pa diedziņu. Taču, saskaroties ar ierobežojumiem, tavs garastāvoklis var manāmi pasliktināties. Visticamāk, dienu nolemsi pavadīt savā nodabā.

MEŽĀZIS Jau no agra rīta staigāsi apkārt kā vulkāns pirms izvirduma. Apkārtējiem būs grūti izprast, pielāgoties tev. Savas domas, emocijas uztici dienasgrāmatai vai draugiem, bet radus šoreiz labāk liec mierā!

ŪDENSVĪRS Ūdensvīram šodien galvenais atrast sev tīkamu kompāniju. Ja to spēsi īstenot, tad atpūta sagādās baudu visiem. Vakaru vari nolemt veltīt intīmām rotaļām, par ko mīļotais būs tikai iepriecināts!

ZIVIS Gaidi ciemos draugus vai tuviniekus. Tev šī brīvdiena, visticamāk, pārvērtīsies par īstu piedzīvojumu. Zvaigznes iesaka ļauties kaislībām un izbaudīt dzīves krāšņo, bezrūpīgo pusi, aizmirst par ikdienas likstām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu