Svētdienas horoskops: 2. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 2. februārim.

AUNS Grozies, kā gribi, Aunam var nākties darīt tieši to, kas ir pretrunā ar viņa vēlmēm. Savaldīgākie zīmes pārstāvji necels skaļas pretenzijas, bet gan izdarīs nepieciešamo. Citi būs nikni kā pūķi.

VĒRSIS Tev raksturīgais saimnieciskums, praktiskums neļaus ģimenes budžetā taisīt liekus robus. Tas nebūt nenozīmē, ka nebūs atpūtas, vienīgi tā būs meistarīgi sabalansēta ar reālajām iespējām!

DVĪŅI Attiecībās ar mīļoto būsi jautrs, asprātīgs, spēsi sagādāt patīkamus momentus sev un ģimenes locekļiem. Tie Dvīņi, kuri atradīsies ceļā, var sastapt cilvēku, kas ieviesīs viņu dzīvē patīkamas pārmaiņas.

VĒZIS Labvēlīgs laiks ģimenes pasākumiem. Esi piesardzīgāks ar personīgajām mantām, jo garnadži var ietīkot tieši tavu somu vai maciņu. Vakarā vari uzzināt kaut ko vairāk par priekšā stāvošajiem darbiem.

LAUVA Spēsi gandrīz jebkurā situācijā gūt vēlamo rezultātu, panākt apkārtējo apbrīnu. Labs laiks oratoriem un aģitatoriem. Tevi var nedaudz satraukt kāda cilvēka pārāk lielā gādība, izrādītās rūpes par tevi.

JAUNAVA Mīļotā cilvēka teiktais var dziļi aizskart tavas jūtas. Iespējams, dienas pirmo daļu vispār nesarunāsieties. Padosies lietas, kas agrāk pat neinteresēja. Sievietes būs kā pielipušas TV ekrānam.

SVARI Var parādīties vēlme nedaudz pazīmēties draugu priekšā ar jauniegūto interjera elementu vai smalko mājas sadzīves tehniku. Attiecībās ar mīļoto būsi viltīgs un spēsi ātri panākt vēlamo.

SKORPIONS Darbojoties ar elektroniku, esi nedaudz uzmanīgāks. Noteikti nepiesakies salabot kādu lietiņu, ja nepārzini tās darbības mehānismu. Attiecībās ar draugiem var parādīties saspīlējums.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, kļūsi pārsteidzīgs savos secinājumos, rīcībā un vēlāk to jūtami nožēlosi. Ieteicams vairāk pārvietoties kājām, izbaudīt garākas pastaigas, savukārt uzturā lietot jūras veltes.

MEŽĀZIS Mežāzim var rasties problēmas personīgajā dzīvē. Svarīgi šobrīd nepieņemt kardinālus lēmumus, atturēties no impulsīvas rīcības. Prātīgi rīkosies tie, kuri atturēsies no grādīgās dziras!

ŪDENSVĪRS Iespējams, atvasītes gribēs nedaudz patukšot tavu maciņu. Šajā sakarā nav izslēgtas asākas domstarpības. Tomēr šobrīd ar pāraudzināšanu nebūtu vērts nopūlēties, jo tas sniegs mazu efektu.

ZIVIS Būsi nedaudz skumīgs, jo kāda darba rezultāts atšķiries no gaidītā. Partnerattiecībās gaidāms uzplaukums. Labāk izvairies ēst treknu pārtiku. Toties vari atļauties kādu malciņu laba vīna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu