Pirmdienas horoskops: 3. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 3. februārim.

AUNS Centies radīt ap sevi patīkamu atmosfēru, gan mājās, gan darbā. Veicot visu veidu atskaites, esi dubultā uzmanīgs, jo var rasties kāda neuzmanības kļūda! Nav ieteicama liela fiziska aktivitāte.

VĒRSIS Lai labi dzīvotu, ir labi jāstrādā. Ja būsi patiesi gatavs velt kalnus, vari droši cerēt uz patīkamu un manāmu rezultātu. Esi godīgs pret sevi un citiem. Dienas izskaņā ātrāk dodies pie miera.

DVĪŅI Lieliska diena dažādām reformām, kā darbā, tā arī privātajā dzīvē! Taču, ja nolem rīkoties, iepriekš visu labi apdomā! Šis brīdis var izrādīties īpaši labvēlīgs radošajiem cilvēkiem.

VĒZIS Lai arī tev var piezagties nomāktība, melanholija, tomēr uz āru to nevajadzētu izrādīt, šīs sajūtas noteikti nebūs ilgstošas! Iespējams, jau dienas otrajā pusē sajutīsies kā no jauna piedzimis.

LAUVA Zvēru karalis nebūt negribēs dusēt uz esošajiem lauriem, bet gan tiekties sasniegt jaunas panākumu virsotnes. Lielajā steigā neaizmirsti par savu partneri, kurš var sajusties nedaudz vientuļš.

JAUNAVA Kritizējot citus, neaizmirsti veltīt pienācīgu uzmanību arī savām kļūdām, kuras būtu vērts novērst. Neuzstādi sev pārāk ambiciozus mērķus, kurus pašlaik īstenot nebūs tavos spēkos.

SVARI Centies noregulēt attiecības ar priekšniecību. Savstarpējā vārdu pārmija ar kolēģiem var būt asa, pat nedaudz agresīva. Taču, visu labi apdomājot, sapratīsi, ka pats vien no mušas esi uzpūtis ziloni.

SKORPIONS Darbs būs samērā smags, taču paveicams. Uztver šīs grūtības kā sava veida pārbaudījumu, kuru izturot tevi gaida patiess gandarījums! Labāk atturies no alkohola lietošanas!

STRĒLNIEKS Sarūgtinājumu var sagādāt kādas ieceres izgāšanās, par kuru biji gatavs likt galvu ķīlā. Taču tu nebūsi tas, kurš sēdēs sakņupis un vaimanās. Visu labi apdomājis un apzinājis kļūdas, mēģināsi vēlreiz.

MEŽĀZIS Šodien izteiktie komplimenti, pasniegtie ziedi, sagādātie pārsteigumi var jūtami uzlabot tavas attiecības ar laulāto partneri. Panākumi darba lietās būs atkarīgi no tava garastāvokļa.

ŪDENSVĪRS Nevajag visu tik ļoti ņemt pie sirds! Apzinies savu nozīmīgumu, neaizstājamību darba vietā. Tā viss pamazām nostāsies ierastajās sliedēs. Dienas izskaņā velti laiku savām atvasītēm.

ZIVIS Lai nu ko, bet veikalus šodien nav ieteicams apmeklēt! Šis brīdis ir patiesi neizdevīgs visu veidu iepirkumiem. Uzmani savu naudas maku no garnadžiem, apgrozoties lielākās ļaužu masās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu