Populārais "drag queen" Amuna atklāti par viņa un divu labāko draugu tuvajām attiecībām (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vakar pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks jaunākā sezona skandalozajam realitātes šovam “Slavenības. Bez filtra”, kurā tiek solīta patīkama atkalredzēšanās ar populāro dzejnieci Magoni Šutovieni, kā arī iespēja sekot līdzi divu citu slavenību dzīvēm. Durvis uz savu privāto dzīvi atvērs dziedātāja Liene Šomase, kā arī pašmāju populārākais “drag queen” – Amuna Davis, kurš ikdienā ir šķietami parasts puisis – Dāvis.

Turklāt tieši viņš šova jaunajā sezonā ienesīs īpaši košas un spilgtas krāsas – gan rādot, kā top tik krāšņie Amuna Davis tērpi un grims, gan ļaujot ielūkoties Latvijas “drag queen” kultūras aizkulisēs. Dāvis sniegs atbildes uz daudziem tik neskaidro jautājumu - kas liek vīriešiem ar grima un tērpu palīdzību pārtapt par sievietēm un veidot priekšnesumus izklaides vietās? Un kā pats Dāvis sadzīvo ar sabiedrības stereotipiem un to, ka viņa aizraušanās tiek vērtēta visai pretrunīgi?

Jau šī vakara sērijā Dāvis ļaus ielūkoties savā mājoklī un iepazīstinās ne tikai ar savu ikdienu, bet arī dzīvokļa biedriem – Stefu un Jāni jeb Calypso Royal. Viņi ir Dāvja labākie draugi un arī aizraujos ar “Drag queen” – košā trijotne ne tiki dodas ballēties spilgtajos tēlos, bet arī uzstājas ar saviem šoviem: “Mums ir tāda draudzība, kādu filmās tikai rāda,” sirsnīgi par savējiem saka Dāvis.

Tiesa, neparastā draudzība un fakts, ka visi trīs dzīvo zem viena jumta, raisījis virkni baumas un spekulācijas - vai tik viņu starpā nav nopietnākas attiecības par draudzību? Taču Dāvis steidz tās atspēkot un norāda, ka tā ir viņa ģimene: “Mums nav vispār seksuālas attiecības vienam ar otru. Tas būtu tas, pats, kas gulēt ar savu māsu, tēti vai mammu. Nē nebūs!” strikts ir Dāvis.

Vaicāts, kas tad īsti ir “Drag queen”, Dāvis skaidro, ka tā ir persona, kura pārtop dažādos – pārsvarā pretējā dzimuma – tēlos. Turklāt ar to nenodarbojas tikai vīrieši. Ir arī “Drag king” – sievietes, kuras ar make up palīdzību pārtop par vīrieti. Seko līdzi realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” notikumiem un uzzini visu par Dāvja un viņa “otrās puses’ – Amuna Davis ikdienu, kā arī iepazīsti Lienes Šomases dzīvi un noskaidro, vai tiešām Magone savai atvasei dos Latvijas vārdu?

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu