Kašers atklāj savu viedokli par homofobiju Latvijā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kašers jeb īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis sociālajos tīklos atklāti izteica savu viedokli par homofobiju Latvijā.

Vietnē "Instagram" multimākslinieks atbildēja uz fanu iesūtītajiem jautājumiem, no kuriem viens bija par to, vai viņš izjūt homofobiju Latvijas sabiedrībā. 

"Pret sevi neizjūtu! Varbūt tas tādēļ, ka neko, kas negatīvs, neielaižu savā sirdī. Komentāri, replikas uz ielām man neizraisa nekādas sajūtas. Esmu pašpietiekams un pārliecināts par sevi, tāpēc kaut kādas piezīmes un nosodījumus atspēkoju diezgan ātri.

Taču tā ir diezgan milzīga problēma. Ikdienā cenšos ar to cīnīties, lai palīdzētu un iedrošinātu citus. Atceries: tu neesi viens! Es esmu ar tevi! Tu esi lielisks brīnums un tavai dzīvei ir īpašs mērķis, misija un uzdevums. Nebēdz no sevis! Dzīve ir pārāk īsa, lai mēs to izniekotu šaubās un uzdotos par to, kas neesam," atbildē rakstīja Kašers.

Tāpat viņš piebilda, ka "iznākšana no skapja" bija "viņa labākais lēmums mūžā", turklāt viņš šim lēmumam bijis pilnībā gatavs un nobriedis. 

Šobrīd viņš ar savu mīļoto vīrieti ir devies krāšņā ceļojumā uz Maroku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu