"Lidojums no elles" - reisa laikā skābekļa trūkuma dēļ noģībst četri cilvēki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Nepatīkamu pieredzi guvis kāds vīrietis vārdā Šons Pinkertons, kurš bija aviokompānijas "Ryanair" pasažieris . Lidojuma laikā, 31. janvārī, no Lielbritānijas pilsētas Edinburgas uz Ungārijas galvaspilsētu Budapeštu skābekļa trūkuma dēļ noģība četri cilvēki, ziņo britu laikraksts "The Independent".

Aptuveni stundu pēc lidmašīnas pacelšanās noģībusi kāda 17 gadus veca persona, kurai bija nepieciešama pat sirds masāža. Pēc tam noģība vēl viens cilvēks, kam sekoja Pinkertons. Visbeidzot pēc laika sabruka arī ceturtā persona.

"Visi krita panikā un mēs joprojām nesaprotam, kas īsti notika. Tas rada vēlmi vairs nekad nelidot. Tas bija "lidojums no elles". Es noģību un man vajadzēja uzvilkt skābekļa masku. Tad sajutu šoku un sāku trīcēt," notikušo aprakstīja vīrietis.

"Noteikti kaut kas nebija kārtībā ar lidmašīnu. Pārējie pasažieri raizējās, ka nebija pietiekami daudz skābekļa. Nesaprotu, kāpēc viņi neveica piespiedu nosēšanos," neizpratni pauda Pinkertons, kurš pēc traumatiskās pieredzes pieprasīja kompensāciju.

Edinburgas lidosta laikrakstam "The Independent" apstiprināja, ka lidmašīnas apkalpe izpildīja lūgumu sniegt neatliekamo medicīnisko palīdzību. Tāpat lidostas pārstāvji atklāja, ka cietušos pēc nolaišanās sagaidīja mediķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu