Populāra pašmāju jūtūbere izdod dziesmu un pamatīgi samulsina ļaudis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijā populāra vietnes “Youtube” kanāla īpašniece Emīlija Sama publiskai apskatei izlika jauno videoklipu savai dziesmai "Es zinu". Lai gan dziesma tapa kā joks, cilvēkiem par to ir paspējis rasties viedoklis. 

Kā liecina "Youtube" video, Emīlija sev radījusi arī skatuves vārdu Emi. Jūtubere gan vairākkārt norādīja, ka iznākusī dziesma uzrakstīta joka pēc.

"Nu tā, kur lai es sāku... Man iznāca mana pirmā dziesma E S Z I N U (kas tapa kā joks, bet kāpēc gan neuztaisīt videoklipu klāt šai dziesmai?)" rakstīja meitene. 

Iepriekšējā video meitene pastāstīja, ka dziesma tapusi piecu stundu laikā, taču darbs viņu apmierina.

"Es zinu, ka mūzika nekad nav bijusi tā MANA lieta, bet, ja tu redzēji manu iepriekšējo video (kur es piecu stundu laikā uztaisīju LOCCO dziesmu), tad tu zināsi, kas ir šis. Man personīgi šķiet, ka šī ir forša dziesma," pie videoklipa vēstīja Emīlija. 

Tiesa, Emīlijas jaunais skaņdarbs izraisīja visai negatīvas emocijas ļaužu vidū. Interneta komentētāji vietnē "Twitter" un "Instagram" sāka apbērt jūtuberi ar viedokļiem, ka mūzikas lauciņš diez vai ir viņai piemērots. 

Arī "Instagram" jūtubere saņēma visai bargu kritiku: "Kāds varētu meitenei pateikt taisnību, nevis mēģināt pieglaimoties ar meliem. Tā nav dziesma, tās ir šausmas. Lūdzu, nemēģini to atkārtot. Tev vēl ļoti daudz jāmācās, lai to, ko Tu dari, varētu nosaukt par dziedāšanu."

Tik asus vārdus komentēja arī pati Emīlija: "Tu saproti, ka tas bija joks, vai ne? Bet paldies par reality check. Prieks dzīvot tik ļaunā un melnā Latvijā, kur cilvēkiem par to, ka viņi cenšas, pasaka, lai ej atpakaļ uz savu midzeni."

Jāpiemin, ka tomēr bija arī tādi meitenes fani, kas par viņas pirmo skaņdarbu izteica atzinību, rakstot, ka dziesma ir mūsdienīga un skanīga. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu